Sosyal Güvenlik Elçileri Arasında Anı Yarışması Ödül Töreni Düzenlendi

Tarih : 2017-05-29 / Kategori : Genel Haber

Sosyal Güvenlik Elçileri Arasında Anı Yarışması Ödül Töreni Düzenlendi

         Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen "Sosyal Güvenlik Elçileri" Anı Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Ödül alan öğrenciler mutlu anlar yaşadılar.

 

     Milli Eğitim Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında yürütülen Sosyal Güvenlik Elçileri Projesi kapsamında, düzenlenen Anı Yarışması'nda Iğdır 'da dereceye giren öğrencilerin ödülleri, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ile Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Emin Öztürk  ve okul Müdürü Ercan Bilen tarafından takdim edildi. Cırıt ile Öztürk, yarışmaya giren öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.
            Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt "Öğrencilerin, yaşadıkları çevreye karşı daha sorgulayıcı bir birey olmasına katkıda bulunmak, öğrencilerin çevresiyle sosyalleşmesine yardımcı olmak, öğrencilerde sosyal güvenliğin önemini kavrayabilecek düşünce yapısını oluşturmak, öğrencileri sosyal güvenlik hakkında bilinçlendirmek, çevresinde bulunan büyüklerine ileteceği sorularla farkındalık yaratmak, olaylara daha geniş bir perspektiften bakabilme konusunda yardımcı olmak" için yarışmanın düzenlendiğini belirterek öğrenci ve öğretmenelri kutluyorum”dedi.
              SGK il müdürü.Emin Öztürk ,ise  yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek öğrencilere başarılarının devamı temennisinde bulundu         Okul Müdürü Ercan Bilen’de “Okulumuzun Sosyal Güvenlik Elçileri katıldıkları Anı Yazma Yarışması nda il genelinde dereceler aldılar.İl genelinde 1. Ahmet Efe Mator, 2. Fatmanur Parlar , 3. ise Şura Birsen Önal olmuştur. Kendilerini ve öğretmenlerini  kutluyorum “şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.