MHP İl Genel Meclis Adayları Seçmeni Sandığa Gitmeye Çağırdılar

Tarih : 2017-06-01 / Kategori : Siyaset

MHP İl Genel Meclis Adayları Seçmeni Sandığa Gitmeye Çağırdılar

        4 Haziran Pazar günü yapılacak olan İl Genel Meclis üyeliği seçimleri çerçevesinde seçmen ziyareti yapan MHP İl Genel Meclis Üyeleri gazetemize de nezaket ziyaretinde bulunup basın açıklaması yaptılar.

 

 MHP İl Genel Meclis adayları Ayvaz Erol ve Haydarali Karasu, partili arkadaşları Nevzat Sucu ve Rıfat Tabaru ile birlikte Yeşil Iğdır Gazetesi ve 15 Temmuz Gazetesi Müdürü Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ettiler ve basın açıklaması yaptılar.
            MHP İl Genel Meclis 1. Sıra adayı Ayvaz Erol yaptığı açıklamada: “Bilindiği üzere Iğdır İl Genel Meclis üyelerimizin dik duruşları ve ilkelerinden taviz vermeyen kararlılıkları sebebiyle 11 kişilik il genel meclisinin tamamı fesih edilmiştir. Bu sebepten ötürü seçim kurulunun aldığı karar doğrultusunda 4 Haziran Pazar günü Iğdır ilinde 11 il genel meclisinin yeniden seçimi yapılacağından sandığa gidilecek ve vereceğimiz kutsal oylarla partimizi ve halkımızı temsil edecek il genel meclis üyeleri seçilerek il genel meclisinde hizmet edeceklerdir. Bilindiği gibi 5302 sayılı il özel idaresi kanunu kapsamında belediye sınırları dışındaki alanlarda hizmet veren il genel meclis üyelikleri önemli bir kurumdur. Bir anlamda yerel milletvekilliği yapan il genel meclis üyeleri köy, mezra, yatırımlarını şekillendiren, yetki alanı geniş, hizmet alanı geniş olan bir kurumdur. Bu kurumda halkımızı layıkıyla temsil edebilmemiz için öncelikle halkımızın sandığa gidip oyunu kullanması, iradesini sandığa yansıtması gerekmektedir. Umursamaz, bana neci bir toplum tabi olur, iradesini yansıtan ise yönetir. Biz bu şehri yönetmeye talibiz. Halkımız duyarlılık gösterip sandığa giderse ve o kıymetli oylarını bizler için kullanırsa, hiç şüpheleri olmasın ki verdikleri oylarına layık olacak, temsil edecek ve şehrimizin kalkınması için çalışacağız. Kazanması mümkün olmayan, sırf bir takım vaatler uğruna oy bölen arkadaşlarımızın hayal kurması bu şehri bu günlere bırakmıştır. Birlikte bereket vardır. Dayanışmada güzellik vardır. Bizler MHP adayları olarak toplumun her kesiminin oyuna talibiz. Yarın seçilip meclise gittiğimizde bütün köylerimizin sorunları ile hemhal olacak, sorunlarının giderilmesi için çaba harcayacağız. Bizim dünyamızda ayrımcılık, adamcılık, ayrıştırıcılık yoktur. Törelerimize bağlı, geleneğimize bağlı, milli ve manevi değerlerimize bağlı bir toplum olarak üzerimize düşen görevi yapacak kudrette ve gayretteyiz. Sizlerin vereceği destekle, sizlere hizmet etmek arzusundayız. İnşallah 4 Haziran günü irademizi yansıtmak için sandıklara gidelim ve oylarımızı kullanalım.” Dedi.
            Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi Müdürü Cabbar Şıktaş’da: “Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Elbette ki halkımızın sandığa gitmesi, iradesini yansıtıp şehrini yönetecek olan idarecileri seçmesi çok önemlidir. Siyasi tercih kişilerin inisiyatifinde olan bir durumdur. Kim nereye oy verecekse versin, ama sandığa gitsin. Sizlere başarılar diliyorum.” Dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası