TEŞEKKÜR

Tarih : 2017-06-12 / Kategori : Duyurular

TEŞEKKÜR

              Aziz Iğdırlılar;   Bildiğiniz üzere 4 Haziran 2017 tarihinde Iğdır ilinde yenilenen il Genel Meclis üyelikleri seçimi sonuçlanmış bulunmaktadır.
    Öncelikle Yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun ki, hiç kimsenin burnu kanamadan, huzur ve güvenlik içinde bu seçimi atlatmış bulunmaktayız.

 

Bu nedenle güvenlik, asayiş ve huzuru temin etmekle görevli emniyet ve güvenlik teşkilatımıza, hem de bu konuda gayet hassas ve sorumlu davranan muhterem hemşerilerimize teşekkür ederim.
    Diğer taraftan seçim sonuçlarının tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.
    Bugün itibarıyla aziz vatanımızın Cennet köşesi Iğdırımızın tüm meseleleriyle ilgilenmek şeref ve namus borcumuzdur.
    İstiklalimizin ve şerefimizin teminatı Ay yıldızlı al bayrağımızın yanında, gurur ve onurla dalgalandırdığımız Üç hilalin temsil ettiği Milliyetçi Hareket Partili bir Meclis üyesi olarak vatansever her insanımızın yanında ve hizmetinde olduğumu bir kez daha ilan ediyorum.. Her türlü imkanlardan uzak, mütevazi bir ortamda listedeki arkadaşlarımla birlikte yürüttüğümüz bu süreç boyunca,
    destek ve çalışmalarıyla bizi yalnız bırakmayan MHP Iğdır il ve ilçe teşkilat Başkan ve yöneticilerine ve tüm üyelerine, Ülkü Ocakları Başkanı ve mensuplarına çok teşekkür ederim.  Her türlü baskı ve dayatmalara rağmen Milliyetçi Hareket Partisine verilen her bir oy; anamızın ak sütü gibi helal ve tertemizdir. Tüm zorluklara rağmen Partimizin listesine destek veren herkesin önünde hürmetle baş eğerken her birinize sevgi, minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. Kamuoyuna Saygılarıma duyurulur
              Ayvaz Erol

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.