IĞDIR VALİSİ AHMET TURGAY ALPMAN IĞDIR DEVLET HASTANESİNE BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDU

Tarih : 2017-06-26 / Kategori : Sağlık

IĞDIR VALİSİ AHMET TURGAY ALPMAN IĞDIR DEVLET HASTANESİNE BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDU

           Iğdır Valisi Ahmet Turgay ALPMAN, İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK, il jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Kahraman DİKMEN ve beraberindeki kalabalık bir ekip Iğdır Devlet Hastanesini ziyaret etti. Ziyaret öncesi karşılamada il sağlık müdürü Alparslan EROL, Başhekim Yardımcısı Tevekkül AYRIM, İdari İşler Başkanı Mikail GÜLCAN ve hastane müdürleri hazır bulundu.

           Vali ALPMAN hastanenin Palyatif servisini gezerek hastaların bayramlarını kutladı ve onlara hediyeler dağıttı.
            Başhekimlik makamında kısa ve duygusal bir konuşma yapan Vali ALPMAN:’’ Başhekimlik nezdinde tüm sağlık personelinin ve hastaların bayramlarını kutladığını söyledi. ALPMAN:’’ görev yaptığım süre içerisinde başarılı ve özverili çalışan Iğdır Devlet Hastanesi Sağlık Camiasına teşekkürlerimi sunuyorum. Iğdır Devlet Hastanesi Iğdırlılar için bir nimettir. Ufak tefek problemler dışında hastane hakkında fazla problemler makamımıza ulaşmadı. Bu aynı zamanda bir veda ziyaretidir. Hizmet ettiğim sürede Iğdır halkını çok sevdim. ‘’dedi.
İl Sağlık Müdürü EROL ve Başhekim Yardımcısı AYRIM ’da nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Beye ve beraberindeki heyete teşekkür ederek bayramlarını kutladılar.
           Başhekim Nevruz EREZ’de Vali ALPMAN’ı telefonla arayarak ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundu ve yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek bayramlarını kutladı. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.