Iğdır Aras sporda Cenap Taner dönemi Resmen Başladı

Tarih : 2017-06-29 / Kategori : Spor

Iğdır Aras sporda Cenap Taner dönemi Resmen Başladı

       Iğdır'ın BAL ligi temsilcisi Iğdır Aras sporda yeni dönem hazırlıkları başladı. Geçen sezon büyük başarılara imza atan ancak talihsiz bir şekilde 3. Lige çıkma ümitlerini 2016-2017 sezonuna bırakan, Iğdır Aras spor, Yaptığı futbolcu Transferlerinin yanı sıra yeni Teknik direktör Cenap Taner ile anlaştı.

 

        1967 Ankara Doğumlu Olan Yeni Hoca Taner, Divriği spor, Ankara Demir spor, Bafra spor, Yenimahalle Bld. spor ve Çankırı spor'da Profesyonel Takım Antrenörlüğü yaptıktan sonra 2014/2015 Futbol sezonunda Teknik Direktörü olduğu Düzce spor BAL liginde Şampiyon olmuştur.
        Kulüp binasında gerçekleşen İmza töreninde açıklama yapan Iğdır Aras spor Başkanı Hasan Aras ", Takımda bulunan oyuncularımızın bir çoğuyla anlaştık. Yeni hocamızın direktifleri doğrultusunda alacağımız oyuncularla hedefe ulaşmak istiyoruz. Aras sporu başarıya ulaştırmak için gereken neyse yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bunu da Başarılı bir teknik direktör olduğunu ispatlamış Cenap Taner ile anlaşarak gösterdik. Önümüzdeki sezon hedefimiz şampiyonluk." dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.