Ak Parti İl Başkanlığından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Ziyareti

Tarih : 2017-07-25 / Kategori : Genel Haber

Ak Parti İl Başkanlığından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Ziyareti

 Ak Parti İl Bşk Yrd. Tanıtım ve Medya başkanı  Gülten Atlas ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret etti.

 

Tanıtım ve Medya başkanı  Gülten Atlas,  AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Baran Turan, Ekonomi İşleri Başkanı Kahraman Padir ve Fatma Beder, Gazetemiz Yetkilisi Oğuzhan Şıktaş’ı ziyaret ettiler ve bir süre sohbet ederek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı gününü kutladılar.
                Gülten Atlas, Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, toplumumuzun gözü, kulağı ve sesidir. Halkın haber alma hakkına aracılık eden basın, aynı zamanda vatandaşların sesini duyurmada da önemli bir işleve sahiptir.
                Kamuoyunun vicdanı olmak gibi önemli bir sorumluluğu taşıyan basın mensuplarımız, basın ahlak ilkeleri doğrultusunda, kişi haklarına ve özel hayata saygı anlayışı içinde, doğru ve tarafsız haber yapmak için zaman kavramı gözetmeksizin fedakârca görevlerini yerine getirmektedirler. Kültürel sosyal ve ekonomik gelişmelerde etkin bir rol üstlenen yerel basınımızın da özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum.”dedi.
                Atlas, Gazetecilik mesleğini icra eden tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.”şeklinde konuştu.
               Oğuzhan Şıktaş’ise bu anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.