VALİ ENVER ÜNLÜ'NÜN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

Tarih : 2017-07-27 / Kategori : Genel Haber

VALİ  ENVER ÜNLÜ'NÜN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

        Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olan '24 Temmuz' her yıl Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlanmaktadır. Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan unsurların başında gelmektedir.

 

              İçinde bulunduğumuz iletişim çağında yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları tüm dünyadaki gelişmeler hakkında toplumu bilgilendirmenin yanı sıra, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması gibi önemli bir sorumluluğu da üstlenmektedir.
 Hal böyle olunca basının; içinde yaşadığı toplumun, mili, ahlaki, insani ve kutsal değerlerine sahip çıkarak doğru ve tarafsız bir şekilde görevini yerine getirmesi kamuoyunun nazarında oldukça önem taşımaktadır.
            Bu düşüncelerle; mesai kavramı gözetmeksizin toplumu aydınlatmak, kamuoyu oluşturmak, iç ve dış dünyadan haberdar etmek için her koşulda, sorumluluk bilinciyle hareket eden, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde, zor ve meşakkatli bir görevi yerine getiren, başta Iğdır'da görev yapan radyo, televizyon, yerel ve ulusal gazetecilerin, temsilcileri olmak üzere, tüm basın mensuplarımızın, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar ve sağlıklı günler diliyorum.'    
 
     Enver ÜNLÜ
      Iğdır Valisi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası