YAZAR FATMA GÜNEŞ YILDIRIM İMZA GÜNÜ DÜZENLEDİ

Tarih : 2017-07-29 / Kategori : Kültür & Sanat

YAZAR FATMA GÜNEŞ YILDIRIM  İMZA GÜNÜ DÜZENLEDİ

  Iğdırlı yazar Fatma Güneş Yıldırım, yazdığı romanını tanıtarak imza günü düzenledi.
Iğdır vali yolunda bir kahvede gerçekleşen imza gününe çok sayıda vatandaş katılarak destek verdi.

             Aslen Küllük köyünden olan ve öğretmenlik yapan Fatma Güneş Yıldırım  yazdığı romanına  “GÜLÜN KOKUSU”adını vererek “Umut Biterse, hayat Biter mi sözünden hareketle, yazdığı romanında Ceylan isimli bir genç kızın yalanalar içinde yaşantısını kaleme aldığını  belirtti.
Romanı arka kapağında şu görüşlere yer veriliyor: Yıllar boyu her şeyden habersiz yalanlar içinde yaşayan Ceylan’ın, tesadüf eseri öğrendiği gerçeğin peşinden gitmesiyle başlayan olayları ve içine düştüğü esareti okudukça içiniz burkulacak. Gerçek bir hikayeden yola çıkarak yazılan romanda, kahramanın başına gelenlere bu kadarda olmaz diyeceksiniz.
            Ceylan’ın esaretten kurtulma çabaları sizi heyecanlandırırken Gül’ün kokusunu genzinizde, hasretini benliğinizde hissedeceksiniz. ”Yaşadıkları kesik kesik görüntüler şeklinde zihninde bir belirip bir koybolmaya başladı.Kimdi, burada ne işi vardı? Nasıl olmuştu da bu hale düşmüştü? Başına gelenler kader mi yoksa imtihan mıydı? Ya da neyin bedeliydi?” Emre Yayınlarından çıkan roman seçkin kitapçılarda yeri aldı.
            İmza gününe Araştırmacı gazeteci yazar, Serdar Ünsal, Öykü yazarı Doktor Mehmet Kum, Emekli komutan Kahraman Güneş ve çok sayıda vatandaş katıldı. İmza gününde yazar Serdar Ünsal yazdığı “Yüreğim İrevanda kaldı “ romanını, Doktor Mehmet Kum’da “Mozalan “adlı hikaye kitabını yazar Fatma Güneş Yıldırım’a hediye ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası