Tuz Terapi Merkezi’ Protokolu İmzalandı

Tarih : 2017-08-09 / Kategori : Eğitim

Tuz Terapi Merkezi’ Protokolu İmzalandı

         Tuzluca ilçesinde bulunan Tuz Dağında, Iğdır Üniversitesi öncülüğünde Tuz Terapi Merkezi kurma çalışmaları kapsamında protokol imzalandı. Iğdır Üniversitesi, Tuzluca Kaymakamlığı, Tuzluca Belediyesi ve Sürkit A.Ş. arasında yapılan protokol ile çalışmalar çok önemli bir aşamaya gelmiş oldu.

         Iğdır Üniversitesi Rektörlük binasında düzenlenen protokol imza törenine Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Tuzluca Kaymakamı ve Tuzluca Belediye Başkan Vekili Abdullah Kadıoğlu, Sürkit A.Ş. yetkilisi Zeki Can katıldı.
          İmza töreninde  konuşan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma;   imzalanan protokol  çerçevesinde yapılacak çalışmalarla, başta Tuzluca ilçemizin olmak üzere, ülkemizin çok önemli bir değeri olan tuz madeninin değerlendirilme işini daha rantablı bir çalışma anlayışı ile ele alacaklarını, bu çerçevede “Tuz Terapi “merkezinin kurulması ile sağlık turizmi alanında  önemli bir  boşluğun doldurulacağını , böylece bölge açısından önemli bir kazanım elde edileceğini belirtti.
Konu ile ilgili olarak konuşan Tuzluca Kaymakamı ve Tuzluca Belediye Başkan Vekili Abdullah Kadıoğlu ile  Sürkit A.Ş. yetkilisi Zeki Can’da bu projenin bölge ve ülkemiz açısından çok önemli olduğunu belirterek , başarıya ulaşmak için azami gayret içinde olacaklarını  söylediler.
           Tören ilgili tarafların hazırlanan protokolü imzalaması ile son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası