IĞDIR’DA ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tarih : 2017-08-11 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR’DA ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

         Iğdır  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, asfalt, kilitli parke taşı döşeme, kaldırım, yol açma çalışmalarının yanı sıra yollarda bulunan çukurlara asfalt kullanılarak yama ve tamir işleri yapılıyor.

              Belediye teknik personelinin belirlediği sorun olan bölgelerde asfalt yama ve yol bakımları devam ediyor, belediyemiz asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdığını ifade eden Iğdır Belediye Başkanı Av. Murat Yikit ”Mahallelerimizde  çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalarımızı hızlandırdık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentin birçok noktasında bir yandan kaldırım, asfalt , yol açma,parke taş yol yapım işlerini devam ettirirken diğer yandan asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz güzel havaların etkisiyle belirlenen program dâhilinde merkezde ki yolları tarayarak bozuk yollarda asfalt yama çalışmalarına devam ediyor” dedi.
            Başkan Murat Yikit, yol iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini belirterek,” Asfalt yama ekiplerimizin çalışmaları mahalle sakinleri başta olmak üzere muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Iğdır Belediyesi olarak bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda şehir merkezinde ve mahalle yollarında sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız. Başlattığımız asfalt atağının yanı sıra yollarda asfalt yama ve kaldırım onarım çalışmalarını yürütüyoruz. Tek hedefimiz vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaktır. Bu yöndeki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın çalışmalarımıza gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.