2017-2018 Akademik Yılı Öğrenci Kayıt İşlemleri ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Tarih : 2017-08-16 / Kategori : Eğitim

2017-2018 Akademik Yılı Öğrenci Kayıt İşlemleri ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

           Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından Fakülte ve Yüksekokul Öğrenci İşleri Birim Personeli ile 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yapılması gereken çalışmalar ve aday öğrencilerin kesin kayıt işlemleri ile ilgili bir toplantı yapıldı.

 

     

           Öğrenci İşleri Daire Başkanı Aydın Eren başkanlığında yapılan toplantıya Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli ile Fakülte ve Yüksekokul birim personelleri katıldı. 
           Öğrenci İşleri Daire Başkanı Eren, öğrenci işlerinin daha etkin, hızlı ve rasyonel işlemesinin üniversitelerin en önemli gelişim göstergelerinden biri olduğunu söyledi. Eren, bir öğrencinin eğitim hayatı boyunca en çok hizmet aldığı yerin öğrenci işleri birimi olduğunu, dolayısıyla bu tür toplantıların, yeni kayıt yapan ve kayıtlı öğrenciler için daha etkin hizmet üretebilmek ve öğrenci işlerinde karşılaşılan problemlerin çözümü açısından önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. 
           Toplantıda Öğrenci İşleri Mevzuatlarının uygulanması, sorunları ve çözüm yolları dile getirildi. Ayrıca kayıt işlemleri esnasında birimlerde öğrenci kayıt masaları oluşturulacağı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından her birim için sorumlu bir personel görevlendirileceği ve meydana gelmesi muhtemel sorunlara anında müdahale edileceği belirtildi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.