ODALAR BİRLİĞİ VE ŞÖF. ODASI BAŞKANI SELAHATTİN ARTANTAŞ ODA SEÇİMLERİNDE ADAY OLMAYACAK

Tarih : 2017-08-19 / Kategori : Genel Haber

ODALAR BİRLİĞİ VE ŞÖF. ODASI BAŞKANI SELAHATTİN ARTANTAŞ ODA SEÇİMLERİNDE ADAY OLMAYACAK

          2001 Yılından beridir Iğdır Şoförler ve Otomobilciler odası başkanlığı, 2010 yılından  Iğdır Esnaf ve Sanatkarlar odalar birliği Başkanlığı  ve TESK Denetim kurulu görevlerini başarılı bir şekilde yürüten  Selahattin Artantaş, 2018 yılında yapılacak olan oda seçimlerinde aday olmayacağını söyledi.

 

           Iğdır Esnaf ve Sanatkârlar odalar birliği Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Artantaş, “Yıllardır meslektaşlarımın bana layık gördüğü     Şoförler ve Otomobilciler odası başkanlığı, 2010 yılından  Iğdır Esnaf ve Sanatkârlar odalar birliği Başkanlığı  görevini başarılı bir şekilde yürütüyorum. Görev sürem içinde yaptığım çalışmalar ortadadır. Iğdır’a hizmet için çalıştım.  Göreve geldiğim  günden bu yana Din, Dil Irk ayrımı  yapmadan halkıma hizmet olarak TESK’ten almış olduğumuz 5 Katlı hizmet binası,  odalar birliğine son model makam otosu, Şoförler odasına kurtarıcı,  son model makam otosu, Ahtapot kurtarıcısı, büyük dönerli vinç, cenaze aracı ve hizmet binamızın doğal gaz donanımına varıncaya kadar yaptırarak esnafımın hizmetine sunmuşumdur.  2018 yılında yapılacak olan Iğdır şoförler ve otomobilciler odası, Iğdır Esnaf ve sanatkarlar odalar birliği ve TESK denetim kurulu seçimlerinde aday olmayacağım,görevi  gençlerimize devredeceğim Bütün Esnaf ve sanatkarlarımıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim”dedi.
          Odalar Birliği ve Şöf. Odası Başkanı Selahattin Artantaş,” Yıllardır edindiğim tecrübe ve yöneticilik bilgilerimi görevden ayrıldıktan sonra aktif siyasette sürdürerek Iğdır halkına Iğdır’ımıza hizmet etmeyi düşünüyorum. Yıllardır Iğdır da halkla iç içe yaşayan biri olarak  Iğdır’ın sorunlarını biliyorum. Şartlar oluşursa Iğdır halkına hizmet için siyasete atılacağım “şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası