ORGAN SEÇİMLERİ İÇİN ÜYELERE ÖNEMLİ DUYURU

Tarih : 2017-08-29 / Kategori : Duyurular

ORGAN SEÇİMLERİ İÇİN ÜYELERE ÖNEMLİ DUYURU

            (Vergi Mükellefiyeti) Borsamız Organ Seçimleri, 5174 Sayılı TOBB Kanununun 84.Maddesine göre 2017 yılının Ekim-Kasım ayları içerisinde yapılacaktır.

 

           Organ Seçimleri Hakkındaki Yönetmelik hükümlerine göre, “Seçme ve seçilme” yeterliliğinin bir şartı da ticari ve sınai kazançlardan dolayı “Gelir veya Kurumlar Vergisi Mükellefi” bulunmaktır. Kayıtlarımızda, bağlı bulunduğu vergi dairesinin adı ve vergi hesap numarası bulunmayan üyeler, Borsamızca düzenlenecek seçmen listelerinde yer almayacak, dolayısıyla oy kullanma ve seçilebilme haklarını kaybetmiş olacaklardır.
            Bu nedenle; Üyelerimizin, ÜYE LİSTESİNDEN vergi dairesi ve numaralarını sorgulayarak, tespit ettikleri hatalı kayıtların düzeltilmesini veya eksik kayıtların tamamlanmasını istemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde Borsamız kayıtlarındaki bilgilerin doğruluğunu kabul etmiş olacaklardır.
Üyelerimizin, eksik ve hatalı vergi bilgilerinin düzeltilmesi için 11 Eylül 2017 tarihine kadar hafta içi her gün 08.00 – 17.00 saatleri arasında Borsamıza vergi levhaları ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.