5 YILDIZLI ODA ITSO.. ITSO AKREDİTASYON DENETİMİNDE BAŞARISINI BİR ÜST SEVİYEYE TAŞIYARAK BİR KEZ DAHA ÜYEYE HİZMETTE BÖLGENİN EN İYİSİ OLDUĞUNU TESCİLLEDİ.

Tarih : 2017-09-12 / Kategori : Genel Haber

5 YILDIZLI ODA ITSO.. ITSO AKREDİTASYON DENETİMİNDE BAŞARISINI BİR ÜST SEVİYEYE TAŞIYARAK BİR KEZ DAHA ÜYEYE HİZMETTE BÖLGENİN EN İYİSİ OLDUĞUNU TESCİLLEDİ.

           Türk Loydu Ankara Temsilcisi ve Bağımsız Denetçi Olcay Koca tarafından ITSO tarafından  2014 yılından beri uygulanan akreditasyon süreci belge yenileme denetlemesi  gerçekleşti.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Arslan  yaptığı açıklamada; İş dünyasındaki saygınlığının artırılması odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini ve hizmet kalitesinin iyileştirilmesini sağlamak amacıyla 2014 yılında TRA-2 bölgesinin ilk akredite odası olan odamız ,5 yıldızlı hizmet denetimlerinin ikincisinden bir sınıf atlayarak  üyeye hizmet noktasında ,vermiş olduğu hizmeti tescilledi
8 Eylül Cuma  günü  Türk Loydu Ankara Temsilcisi ve Bağımsız Denetçi Olcay Koca  tarafından 2014 yılından beri uygulanan  akreditasyon belge yenileme denetiminde  Odamızın Akreditasyon Sistemi kapsamında; 
1.TEMEL YETERLİLİKLER
1.1. Yönetim Oda/Borsa Mevzuatı
1.2. Mali Yönetim
1.3. İnsan Kaynakları Yönetimi
1.4. İş Planlaması ve Yönetim
1.5. Haberleşme ve Yayınlar
1.6. Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı
1.7. Üye İlişkileri
1.8. Kalite
2. TEMEL HİZMETLER
2.1. İletişim Ağı
2.2. Politika ve Temsil
2.3. Bilgi, Danışmanlık ve Destek
2.4. İş Geliştirme ve Eğitim
2.5. Uluslararası Ticaret maddelerinin değerlendirilmesini başarı ile tamamlanmıştır. 
        Bu bağlamda Odamız   uyguladığı Akreditasyon Sistemi  denetlemesini başarı ile tamamlarken bir level atlayarak Oda/Borsa statüsünü yükseltmiştir. Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı olarak 5 yıldızlı hizmeti ve üye odaklı çalışmalarımızı her geçen gün artıracağımızı belirtirken  ve bu konuda emeğini esirgemeyen Meclis Üyelerim, Yönetim Kurulum, Akreditasyon Kurulum ile Genel Sekreterim ve personelime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası