Rektör Alma, Salzburg’da Düzenlenen “3. Uluslararası Ahşap Modifikasyon Araştırması ve Uygulamaları Konferansı”na Katıldı

Tarih : 2017-09-19 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma,  Salzburg’da Düzenlenen “3. Uluslararası Ahşap Modifikasyon Araştırması ve Uygulamaları Konferansı”na Katıldı

           Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Avusturya’nın Salzburg kentinde düzenlenen,  3. Uluslararası Ahşap Modifikasyon Araştırması ve Uygulamaları Konferansı’na katıldı.

 

Yoğun ilginin olduğu, Ahşap Bilimi ve Teknolojisi Topluluğu ve Salzburg Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 3. Uluslararası Ahşap Modifikasyon Araştırması ve Uygulamaları Konferansı’nda Rektör Alma,   Ahşap modifikasyon araştırması ve uygulamaları ile ilgili tebliğini sundu. 
Konferansta; ahşabın daha uzun ömürlü kullanımını garanti altına almak, onun özelliklerini geliştirmek, çeşitli ahşap tadilat teknolojileri, ekolojik çözümler ile benzer zorluklar için yenilikçi malzemeler ve yeni gelişmeleri ile ilgili bilgiler sunuldu. Konferansta ayrıca yenilikçi, çevre dostu ahşap koruma teknikleri ve koruyucuları üzerinde de ilginç buluşlar değerlendirildi.
Konferans komitesi,  bundan sonra  "Yeşil ilkeler” doğrultusunda ve hedef kitle kalitesi iyileştirmeleriyle ilgilenen çalışmalara özel ilgi gösterileceğini ve çeşitli teşviklerle ödüllendirileceğini bildirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.