Emniyet Müdürü Melih Ekici’ye Hoşgeldin Ziyareti

Tarih : 2017-09-19 / Kategori : Genel Haber

Emniyet Müdürü Melih Ekici’ye Hoşgeldin Ziyareti

       Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş ile, Hudut ve Aydın gazetelerinin sahibi Osman Toka, İl Emniyet Müdürü Melih Ekici’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

         Bir süre önce Iğdır İl Emniyet Müdürlüğüne atanan birinci sınıf emniyet müdürü 15 Temmuz gazisi Melih Ekici’yi makamında ziyaret eden Şıktaş ve Toka, ilin genel durumu, bölgenin hassasiyetleri üzerine sohbet ettiler.
            İl Emniyet Müdürü Melih Ekici’de yaptığı açıklamada: “Iğdır gerçekten güzel bir il, ilk defa geldim ve hakikaten çok beğendim. Sonuçta bayrağımızın dalgalandığı her yer bizim vatanızdır. Seve seve gider, seve seve görevimizi yaparız. Iğdır doğunun en doğusunda olmasına rağmen batı illerini aratmayan bir ildir. Emniyet teşkilatımızın azimli ve gayretli çalışmaları neticesinde asayiş yönünden son derece güvenli, gece geç saatlere kadar dışarıda olunabilen, huzurlu bir şehirdir. İnşallah Allah’ın izniyle de bu devam ettirilecektir. Bizler devletin kolluk kuvvetleri olarak teröre, huzursuzluğa asla geçit vermeyeceğiz.” Dedi.
          Uzun ve güzel bir sohbetin ardından Şıktaş ve Toka hatıra fotoğrafı çektirip makamdan ayrıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası