NATO YOLU ESNAFI ÇUKURDA KALDI

Tarih : 2017-09-22 / Kategori : Genel Haber

NATO YOLU ESNAFI ÇUKURDA KALDI

            Eski adı NATO yolu idi. Sonra Evren Paşa Caddesi oldu. Iğdır’ın meşhur 4 yol caddesi, yani şehrin merkezinden geçen çevre yoluna asfalt atılıyor. Asfalt o kadar çok yükseldi ki, dükkanlar yoldan aşağıda kaldı.

          Iğdır’ın en işlek caddesi olan ve uluslararası transit yol olarak kullanılan Nato yoluna sıcak asfalt atılıyor.
            Sıcak asfaltın atılması güzel elbette, ancak eski asfalt kazınmadığı için birçok iş yeri asfaltın yükselmesi ile düşük kodda kaldı. 
Yani asfaltın yüksekliği dükkanları geçti. Hatta refüjlerde bulunan bordur taşları bile gömülüp kayboldu.
            İşi yapan müteahhit  kim bilmeyiz, çevre yolu olduğu için karayolları tarafından yaptırılan bu yolun kontrolünü yapan mühendisler bunu nasıl göz ardı ettiler merak ediyoruz doğrusu.         Kaldı ki eğer yeni asfalt atılacaksa eski asfaltın kazınıp alınması gerekmez miydi. Yok eğer kazınmasına gerek yoktu ise yeni asfaltı neye sebep attılar doğrusu merak ediyoruz.
            Yani ülkemiz bunca sıkıntı içerisindeyken, ödeme güçlüğü yaşanırken, hazine sancılıyken devletin parasının böylesi hesapsız harcanması çok doğru değildir.
            Ben yetkilileri dört yoldan Doğubayazıt istikametine doğru dökülen asfaltı yerinde görmeye davet ediyorum. Bakınız bakalım dediğimiz doğru mu değil mi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası