AMATÖR SPOR KULÜPLERİNDEN BAŞKAN MURAT YİKİT’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Tarih : 2017-09-27 / Kategori : Spor

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNDEN BAŞKAN MURAT YİKİT’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

         Iğdır Belediyesi amatör spor kulüplerine maddi yardım yapılması konusunda Belediye meclisinden oy birliği karar almasından sonra spor kulüpleri Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit’e teşekkür ziyaretinde bulundular. 

 

Spor kulüplerinin gelişmesine ve büyümesine katkı sunmak amacıyla, 13 amatör spor kulübüne 5 er bin, 76 Iğdır Spor Kadın Futbol Takımına ise 10 bin TL yardım yapıldığı için Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı ve kulüp yöneticileri ile birlikte Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit’e teşekkür ettiler.
Böyle bir desteği amatör spor kulüplerine vermekten bir belediye başkanı olarak son derece mutluyum diyen Iğdır Belediye Başkanı Murat YİKİT:” Sevinçliyim, çünkü gençler bizim geleceğimiz. Onların sportif faaliyetlerde bulunması lazım, enerjilerini sahalara yansıtmamız lazım. Amatör düzeyde yetişen sporcular ileride profesyonel düzeyde oynayarak ilimizi temsil edecek olan kişilerdir. 
Kulüplerimizin başarısı ile Iğdır’ımızı gelecek güzel günlere taşımayı sürdüreceğiz ve kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Toplam 14 amatör spor kulübümüze yardım yaptık diyen Başkan Yikit:” Iğdır’ımızın turnuvalarda çok daha başarılı olmasını istiyorsak amatör spor kulüplerimize her türlü desteği vermeliyiz.
Iğdır da sporun yaygınlaştırılması, kulüpler arası dayanışmanın geliştirilmesi ve ortak bir platform oluşturulması noktalarında da önemli katkıları olacağını düşünüyorum. Amatör spor kulüplerimiz çok önemli bir toplumsal görevi yerine getiriyor. Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmak bizim önceliklerimiz arasında. Amatör sporcuların çalışma koşullarını iyileştirilerek sporun yaygınlaştırılması yoluyla gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Amatör spor kulüplerine yapılan yardım konusunda bütün belediye meclis üyelerine de ayrıca teşekkür ederim." dedi.
        Konu ile ilgili bir açıklama yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Filit Yıldırım:” Iğdır belediye Başkanımıza kulüplerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu spora yapılan en önemli katkıdır. Geçe sene malzeme yardımı yapılmıştı. 
       Bu sene ise para yardımı yapıldı. Spor kulüplerimiz adına tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.
     Başkanlık makamında yapılan Teşekkür ziyaretinde, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yücebaş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Filit Yıldırım ile kulüp başkanları ve yöneticileri katıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.