Doktora Saldırıya Sağlık Sen’den Kınama

Tarih : 2017-10-02 / Kategori : Sağlık

Doktora Saldırıya Sağlık Sen’den Kınama

         Sağlık Sen Iğdır Şube Başkan Yardımcısı Rıza Şıktaş, Iğdır Devlet Hastahanesinde Doktora çirkin saldırı yapan şahsı kınayarak, Sağlıktaki şiddetin sonunda  Bıçak Kemiğe Dayanmıştı, Şimdi Kalbine Ulaştı.”dedi.

 

          Başkan Rıza Şıktaş, Iğdır devlet hastanesinde görevli  Üroloji Uzmanı Doktor Serkan Yarımoğlu, hastası tarafından, kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanmıştır  sağlık sen genel merkezimiz ve Iğdır şubesi olarak Gerçekleştirilen saldırıyı ve saldırganı şiddetle kınıyor, Dr. Serkan Yarımoğlu’na acil şifalar diliyoruz. 
           Bütün kalbimizle doktorumuza yapılan alçakça ve insanlık dışı saldırının üzüntüsünü  yaşıyoruz şifa veren ellere ve o tertemiz kalplere dokunan elleri lanetliyoruz Serkan kardeşimizin kalbine isabet eden bıçak aslında tüm insanlığın kalbine saplanmıştır yeter artık demek için buradayız insan hayatından daha önemli ne olabilir. 
         Yaşanan bu son hadise, sağlıkta şiddetin önlenmesi için acil müdahale edilmesini bir kez daha göstermiştir. Sağlıkta şiddetin uzun vadede önlenmesi, toplumsal bilincin artmasıyla mümkün olsa da, kısa vadede caydırıcı tedbirlerin alınması ve uygulanması gerekmektedir
           Hastanelerdeki güvenlik önlemlerinin artırılması da büyük önem taşımaktadır. Hasta ve hasta yakınları her türlü öldürücü ve yaralayıcı aletlerle sağlık kurumlarına elini kolunu sallayarak girebilmektedir. 
         Yetkilileri çok geç olmadan, gerekli tedbirleri almaya davet ediyor, menfur saldırıyı ve saldırganı bir kez daha şiddetle kınıyor, yaralı doktorumuza da acil şifalar diliyoruz. Sağlık sen olarak bütün gücümüzle her zaman yanınızdayız.” Şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.