‘Askıda Ekmek’ Projesi devam ediyor.

Tarih : 2017-10-12 / Kategori : Genel Haber

‘Askıda Ekmek’ Projesi devam ediyor.

         Iğdır Ziyagökalp ortaokulu Sosyal yardımlaşma projesi kapsamında askıda ekmek projesini başlattı. Osmanlı İmparatorluğu döneminde maddi durumu iyi olmayan vatandaşların rencide olmaması için başlatılan ‘Askıda Ekmek’ projesi geleneği Iğdır’da devam ediyor. 

       Haber: Ali ŞIKTAŞ; İrfan Caddesi’nde bulunan ekmek fırınında her gün bırakılan  ekmekler yoksul aileler ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere dağıtılıyor.
         Iğdır Ziyagökalp ortaokulu Sosyal yardımlaşma projesi kapsamında her ay fırın işletmesine ekmeğin parasını veriyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, ekmek fırınına gelerek askıdan ekmek almak istediklerini belirterek ihtiyaçları kadar ekmek alıyorlar. 
         Ekmek fırını personeli Yeşim Doğu, Iğdır Ziyagökalp ortaokulu Sosyal yardımlaşma projesi kapsamında Haydi Sende As bir ekmek Güzeldir yardım etmek projenin teşvikiyle başladığını söyledi. 
         Fırına gelen vatandaşların kendilerine ekmek aldıktan sonra 3-5 ekmek parası askıya bıraktıklarını belirtti. 
         Bizde bu ekmekleri fırınımıza gelen maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza veriyoruz. Bu ekmekler sayesinde her gün onlarca aile ve öğrencilerin ihtiyaçları karşılanıyor. Allah bu hayrı işleyenlerden razı olsun” dedi. Vatandaşlarda Ziyagökalp ortaokulu Sosyal yardımlaşma projesi kapsamında askıda ekmek kampanyasını gönülden tebrik ederek güzel bir uygulama ümit ediyoruz. Bu ilimiz genelinde yaygın olur evine ekmek götürmekte zorlanan ailelerimize bir nebzede olsa desdek sağlar dediler.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası