Diyanet-Sen Genel Başkanı Iğdır’da

Tarih : 2017-10-17 / Kategori : Genel Haber

Diyanet-Sen Genel Başkanı Iğdır’da

          Memur-Sen Genel Başkan Yrd. ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet BAYRAKTUTAR ve yardımcısı Mehmet Ali OMURCA Iğdır’ı ziyaret ederek, yemekli programla üyeleriyle buluştu. 

          Akparti Iğdır İl Başkanı Ahmet TUTULMAZ, İl Genel Meclis Başkanı H. Kurban OLUZ, Memur-Sen Iğdır İl Başkanı Malik AKŞİT, Diyanet-Sen Iğdır Temsilcisi İdris ARMAĞAN, İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aydoğdu, İl Tarım Müdürü Özkan Yolcu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, kurum  müdürleri ve üyeler katıldı.
           İl Müftüsü Cüneyt Kulaz’ın selamlama konuşması yaptığı programda Genel Başkan Bayraktutar salondakilere şöyle hitap etti.
          ’Kuruş değil, duruş sendikacılığı yapıyoruz. Memur-Sen ve Diyanet- Sen olarak sendikal mücadeleyi insan, emek ve demokrasi eksenli sorumlu sendikacılık anlayışı ile taviz vermeden hizmetlerimizi yürütüyoruz.’dedi. 
             Müftülük ve Iğdır valisi Sayın Enver ÜNLÜ’yü ziyaretinden ardından Iğdır’dan ayrılan Genel Başkan Mehmet BAYRAKTUTAR’a eşlik eden Memur-Sen Iğdır İl Başkanı Malik AKŞİT şunları kaydetti; ‘Genel başkanımızı Iğdır’da ilk defa ağırlamanın verdiği gurur ile programımıza destek veren tüm siyasilerimize,bürokratlarımıza ve Türkiye’nin en büyük sivil toplum hareketi olan Memur-Sen camiamıza teşekkür ediyoruz. 
Verimli geçen bir dizi ziyaret sonrası bizleri ateşlemiş ve bir adım daha ileriye götürmüştür.’ şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası