21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemize Anlamlı ziyaret

Tarih : 2017-10-21 / Kategori : Genel Haber

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemize Anlamlı ziyaret

           Iğdır Hazar Koleji Kordinatörü Abdullah Kekilli ile Sınav Temel Lisesi Kurucusu Emrah Güzel ile bir araya gelerek, 15 Temmuz Gazetesi ve Yeşil Iğdır Gazetesi Sahibi Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ederek 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutladılar. 

         Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Hazar Koleji Kordinatörü Abdullah Kekilli ile Sınav Temel Lisesi Kurucusu Emrah Güzel, basın mensuplarının, halkı gelişen olaylardan doğru, tarafsız ve zamanında haberdar etmesi gibi çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti.
           Basın mensuplarının görevlerini yerine getirirken gösterdikleri mesleki duyarlılığın oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Güzel ve Kekilli, “Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber, bilgi akışı sağlamakta ve kamuoyunun da vicdanını temsil etmektedir. Özellikle yerel basınımız ilimizdeki gelişmeler konusunda da halkımızı bilgilendirmekte; ayrıca ilimizin kültürel ve sosyal gelişiminde önemli rol oynamaktadır. Basınımız bu yönüyle, toplumun bilgilendirilmesinin yanı sıra kentlerin gelişimine de önemli bir katkı sağlamaktadır. Bu sebeple de tüm basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu vesile ile ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini yerine getiren basın çalışanlarımızın 21 Ekim Dünya         Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
            15 Temmuz Gazetesi ve Yeşil Iğdır Gazetesi Sahibi Cabbar Şıktaş, ise, ziyaretten duyduğum memnuniyeti dile getirerek, gerek katkılarından ve gerekse temennilerinden ötürü Iğdır Hazar Koleji Kordinatörü Abdullah Kekilli ile Sınav Temel Lisesi Kurucusu Emrah Güzel’e teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.