Muhtarlar Günü kutlandı

Tarih : 2017-10-21 / Kategori : Genel Haber

Muhtarlar Günü kutlandı

     Karakoyunlu ilçesindeki tören, Karakoyunlu Muhtarlar Dernek Başkanı caner Aydın'ın Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başladı. 

           Dernek Başkanı Aydın, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yaptığı konuşmada; Biz muhtarlar bulunduğumuz mahalle ve köylerde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumlarımız arasında köprü vazifesi görmekteyiz 
           Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklar olduğunun bilincindeyiz biz muhtarlar hem sevinçte, hem hüzünde halkının herzaman yanında ve hizmetinde olmuşuzdur.
          Biz muhtarlara vermiş olduğu değerlerden dolayı, Başta sayın cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, ve içişleri bakanımız sayın Süleyman soyluya Karakoyunlu muhtarları olaraktan selam ve saygılarımızı sunuyoruz.
İlçemizde ve köylerimizde görev yapan tüm muhtar arkadaşlarımızın muhtarlar gününü en kalbi duygularımla kutlar sağlık ve mutluluklar diliyorum.” dedi.
Buradaki törenin ardından Karakoyunlu Kaymakamı sayın Kamil güzel, Makamında Muhtarları Kabul ettikten sonra özel bir lokantada kurum müdürleri ve muhtarlarla bir araya geldi.
            Kaymakam Güzel , burada yaptığı konuşmada, "Muhtarlarımız bulunduğu mahallede veya köylerde devletimizin bütün kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmekte Halkın yönetime katılmasının en önemli aracı, çalışmaları kolaylaştıran ve kamu hizmet sunumlarında, performansın arttırılmasında lokomotif görevi görmektedirler. 
            Muhtarlarımız, halkımızın talep, istek ve problemlerini en kısa yoldan yetkili makamlara arz ederek çözüme vesile olmak hususunda halkımızın en yakın yardımcısıdır. Bu vesile ile Sayın muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum." Dedi
             Gün dolayısıyla Karakoyunlu ilçesi Muhtarlar derneği Başkanı Caner Aydın Yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Nüfus ve vatandaşlık müdürü ilhan Akış'a, Sosyal yardımlaşma vakfı Müdürü Veli Çalar'a, Nufus Müdürü Turgut Turan'a, ve ilçe Tarım müdürü Cemil Arat'a, Köylerde yapmış oldukları hizmetlerden dolayı muhtarlarla birlikte plaket verdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.