İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş’a Nezaket Ziyareti

Tarih : 2017-10-23 / Kategori : Genel Haber

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş’a Nezaket Ziyareti

          Uzun yollardır köy hizmetleri müdürlüğünde çalışan ve daha sonra Köy Hizmetleri İl Müdürü olan Ferhat Akkuş, yeni yapılanmayla birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanmıştı. Köyleri tanıyan, kırsalın sorunlarını bilen başarılı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Akkuş’u, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş makamında ziyaret etti.

 

          Cabbar Şıktaş’ın ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getiren İl Sekreteri Ferhat Akkuş: “Cabbar bey il genel meclis üyesi olduğunda da, basın görevini ifa ettiğinde de, ağırbaşlı ve olgun kişiliği her daim taktir toplamıştır. İl özel idaresi olarak şehrimizin sorunlarının çözümü noktasında, Sayın Valimiz Enver Ünlü’nün  başkanlığında, şube müdürlerimizin azmi ve personelimizin gayretiyle köylülerimizin, şehrimizin sorunlarını çözmekte, daha güzel bir şehirde yaşanmasını sağlamaya çalışmaktayız.
          Hükmetimizin desteğiyle sorunlu köy, yolu asfaltlanmayan köy, içme suyu ve sosyal tesisi olmayan köy bırakmayacağız inşallah. İl Özel idaresi olarak bütün köylerimiz bizim için önemlidir. Hizmet medeniyetin gereğidir. Bu gün köy yolları ve köy içi yollarımız batı illerinin köyleriyle  yarışır düzeydedir. Kış ayı geldi. Bugün yarın kar yağacak ve bizler gece gündüz kapalı köy yolu kalmaması için çalışacağız.” Dedi.
         Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ta: “İl özel idaresinde görev yapmış eski bir il genel meclis üyesi olarak ve bir basın çalışanı olarak İl Özel İdaresinin hizmetlerini her daim taktirle karşılamaktayız. Toplumun her kesimine, her köye, her kırsala eşit hizmet eden, samimi ve içten çalışan bir il özel idaresi yapısı olduğunu söyleyebilirim. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.” Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.