Gençlik Merkezi Müdürüne Nezaket Ziyareti

Tarih : 2017-10-28 / Kategori : Spor

Gençlik Merkezi Müdürüne Nezaket Ziyareti

Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Karaca’yı, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş makamında ziyaret etti.

    Iğdır’ın genç ve dinamik müdürlerinden, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Karaca’yı makamında ziyarete eden Cabbar Şıktaş: “Gençlik merkezinin genç ve dinamik müdürü Ahmet Karaca’nın gençlerle ilgilenmesi, gençliği kötü alışkanlıklardan uzak tutup, sanat, kültür, kitap, müzik ve sosyal aktiviteler ile topluma birer faydalı birey haline getirmeye çalışması taktirle karşılanmaktadır. Gençlerimizin, gençlik merkezinde bu şekilde eğitilmesi, sokağa çıktıklarında nereye gideceği telaşına kapılmadan doğrudan gençlik merkezine giderek orada ki sosyal gereçlerden yararlanması son derece önemlidir. Devletimizin sunduğu imkanları, gençlerle buluşturan Gençlik Merkezi Müdürümüz Ahmet Karaca beye çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.
           Gençlik merkezi Müdürü Ahmet Karaca’da: “Yeşil Iğdır Gazetesi tüm aktivitelerimizi yayınlayarak gençlerimizi motive etmekte, teşvik etmektedir.  Bu sebepten ötürü Cabbar Şıktaş beyin nezdinde Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi camiasına teşekkür ediyorum. Tüm gayretimiz bir gencimizi dahi olsa kötü alışkanlıklardan uzak tutmak uğrunadır. Devletimizin desteği olduğu sürece bizler usanmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.