Rektör Alma’dan İl Sağlık Müdürü Alpaslan Erol’a İade-i Ziyaret

Tarih : 2017-11-07 / Kategori : Sağlık

Rektör Alma’dan İl Sağlık Müdürü   Alpaslan  Erol’a İade-i Ziyaret

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, iade-i ziyaret için Iğdır İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol’u makamında ziyaret etti.

           Iğdır İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol, Rektör Alma’nın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, üniversitelerin bulundukları bölgelere çok katkı sağladıklarını, bilimin ışığında toplumun kalkınmasına önemli ölçüde hizmetleri olduğunu söyledi. Bu yüzden sağlık teşkilatı olarak üniversiteyi çok önemsediklerini, her sahada işbirliğine açık olduklarını sözlerine ekledi.
          Rektör Alma da, İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol’un kendisine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, sağlık teşkilatının toplum için çok önemli işler yaptığını bildiklerini söyledi. Sağlıklı bir toplum oluşturma noktasında, üniversite ile sağlık teşkilatının işbirliğinin çok önemli sinerjiler doğuracağına inandıklarını, işbirliğinin artırılması gerektiğine inandıklarını belirtti.
            Ziyaret esnasında Iğdır Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na bağlı programlarda okuyan öğrencilerin uygulama ve beceri eğitimlerine yönelik olarak Sağlık Müdürlüğüne bağlı birimlerde alacakları eğitim konusunda görüş alış verişinde bulunularak, planlamalar konusunda çalışılmasına karar verildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.