I4 KASIM IĞDIR’IN KURTULUŞ GÜNÜNDE ŞİİR DİNLETİSİNE DAVETLİSİNİZ

Tarih : 2017-11-12 / Kategori : Kültür & Sanat

I4 KASIM IĞDIR’IN KURTULUŞ GÜNÜNDE ŞİİR DİNLETİSİNE DAVETLİSİNİZ

       Iğdır-Azerbaycan Dil, Tarih ve Kültür Birliğini Yaşatma ve Destekleme Derneği olarak Iğdır'ın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 97. Yıl Dönümü anısına "Dünden Bugüne Iğdır", konulu fotoğraf sergisi, Iğdır Sıne-Vizyon sunumu ve şiir dinletisi düzenlenecektir. 

 

          Iğdır Kültür merkezinde saat 13.00.de yapılacak olan şiir dinletisine Eski Iğdır valisi Amir Çiçek, Iğdır valisi Enver Ünlü ve çeşitli illerden gelen Durak Turan Düz (Ankara) Hasan Akar (Tokat)Mustafa Ayvalı (Amasya) Ahmet DİVRİKLİOĞLU (Tokat) Âşık Sadık Miskini (Kağızman)ANFISA ZİNYEDDİN (Azerbaycan)Gencehan Nazaroğlu (Iğdır)- Serdar Gül (Iğdır)- Cemile Ünal Akaras (Iğdır)-Duygu Sevilmiş (Iğdır) Naciye Parlar (Iğdır)katılarak şiir okuyacak ayrıca  Müzik Grubu: Ozan Malkoç-Serhat Bulut-Serkan Seçilmiş- Volkan Aydın-Mahmut Babar- Ebru Arabacı  çeşitli şarkıları seslendirecek.
            Iğdır-Azerbaycan Dil, Tarih ve Kültür Birliğini Yaşatma ve Destekleme Derneği başkanı Ziya Zakir Acar, ”Dernek olarak bir program hazırladık bütün Iğdırlı hemşerilerimizi programa davet ediyorum.Güzel bir program olacak “dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.