Eğitim-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Harekete Geçti

Tarih : 2017-11-15 / Kategori : Genel Haber

Eğitim-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Harekete Geçti

Iğdır İl Başkanı Malik AKŞİT başkanlığında toplanan Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şubesi (Eğitimciler Birliği Sendikası) Kadınlar Komisyonu çalışmalarına başladı. 

 

 

     

            Konu hakkında açıklama yapan İl Başkanı Akşit, ‘Kadına verilen değer herşeye değer’ sloganıyla başlattığımız kadın hareketimiz teşkilatımızın bel kemiğini oluşturmaktadır. Diğer tüm alanlarda olduğu gibi sendikal faaliyetlerde de kadınlarımızın desteği olmadan hiç bir zaman başarı kazanamayacağımızı biliyoruz.Daha önce ki çalışmalarımızda olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarımızada kadın elinin değmesiyle daha çok ivme kazanacağımızı biliyoruz. 
Kurumlara, şahıslara ve bürokrasinin tüm köşesine ancak kadınlarımızla ulaşabileceğimizi bildiğimiz için çıktığımız bu kutlu yolda kutsal varlığımız tüm kadınlarımıza can-ı yürekten teşekkür ediyorum.Ayrıca Kadınlar Komisyonumuzu hareketlendirerek  bizleri umutlandıran Iğdır şube teşkilatımızın değerli kadın komisyon üyeleri Sevda DOĞAN, Didem KARACA, Zehra Vural CAN, Zerrin AYNAS, Şengül YILDIZ, Aysun Oğan KOÇYİĞİT ve Semra GORAL’a özel olarak teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.