Cumhurbaşkanı Iğdır’a Geliyor

Tarih : 2017-11-20 / Kategori : Genel Haber

Cumhurbaşkanı Iğdır’a Geliyor

          Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti 6. olağan il kongresine katılmak ve halka hitap etmek üzere 02-12-2107  Cumartesi günü Iğdır’a geliyor.

         Ak Parti Iğdır İl Başkanlığı 6. Olağan kongresine katılmak üzere 02-12-2017 tarihinde Iğdır’a gelecek olan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halka da hitap edeceği öğrenildi.
           Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras ve Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz’ın ev sahipliği yapacağı kongreye davet edilen Erdoğan, Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü karşısında ki kapalı spor salonunda halka hitap edeceği ve 150 civarında toplu açılışın yapılacağı öğrenildi.
            Ak Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Iğdır’a gelişi, Iğdır açısından önemli bir gelişme olarak değerlendirilmektedir. Iğdır’ın sorunlarının brifing edilerek sunulması ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bu sorunlara ilişkin vereceği cevaplar mutlaka önem arz etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımıza ilimizin sorunlarını içeren brifing dosyalarımızı çeşitli zaman dilimlerinde sunmuş ve bir çok sorunumuz bizzat Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile çözüme kavuşmuştur. Ünlendi barajı, Doğalgaz, Üniversite, Hava Limanı, Hastane, Duble yollar, Okullar, kurumlarımızın yatırımları Iğdır’ımız açısından önemli ve değerli yatırımlardır. Yine bölgemizin kalkınması, ticaretimizin artması açısından Boralan Sınır kapısının açılması, Serbest bölgenin kurulması gibi taleplerimizin yer alacağı brifing dosyasın da sunulacaktır” dedi.
          Ak Parti’nin en uzun süre il Başkanlığı yapan ve 6. Olağan kongrede de tekrar aday gösterilen Ahmet Tutulmaz’da yaptığı açıklamada: “Davetimizi kırmayarak Iğdır’a geleceğini açıklayan Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Iğdır’da kongremize katılacak olan ve Hava Limanı’nın açılışından buyana yapılan yatırımların hiçbirinin açılışının yapılmaması ve Sayın Cumhurbaşkanımızın gelişiyle birlikte 150 yatırımımızın açılışının da yapılacak olması sevindirici olmuştur. Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Iğdır’ımıza teşrifleri bizleri onurlandıracaktır. Iğdır’ımızın daha çok kalkınması için vereceği sözleri merakla beklemekteyiz” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası