Alirıza Arslantürk'ten Nezaket Ziyareti

Tarih : 2017-11-23 / Kategori : Genel Haber

Alirıza Arslantürk'ten Nezaket Ziyareti

Ticaret Odası Başkan Adayı ve iş adamı Alirıza Aslantürk gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. 
Iğdır'lı iş adamı ve TAMKAR Uluslararası nakliyat firmasının sahibi nakliyeci ve ihracatçı Alirıza Arslantürk, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş'ı makamında ziyaret etti. 

              Oda seçimlerinin ertelendiğini, ancak çalışmalarının devam ettiğini belirten Arslantürk: "Sivil toplum kuruluşlarında görev almak, halka bu anlamda hizmet etmek güzel bir davranıştır. Bu bağlamda bizlerde ekip arkadaşlarımızla bir çalışma içerisindeydik, ancak Ticaret Odası seçimleri ülke genelinde ertelendi. Bizlerde süceci bekliyoruz. Şu anda itibariyle iki aydır nakliye sektörü canlanmış, uluslararası ticaret dövizin yükselmesiyle hareketlenmiştir. Türkiye kıskaca alınmak isteniyor. Bu işin aktörleri Ortadoğuda yaşadıkları yenilgiyi ülkemizi cezalandırarak rövanş almak istiyorlar. Ama ben inanıyorum ki başaramayacaklardır. Türkiye güçlü bir ülkedir ve halkımız da top yekün direnç gösterebilecek cesarete sahiptir" dedi. 
            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cabbar Şıktaş'ta: "Ticaret erbabının güç birliği oluşturduğu, sorunlarına çözüm aradığı ilk kurum Ticaret odasıdır. Burada görev almak isteyen tüm aday arkadaşları kutluyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte, halk olarak dayanışma içerisinde olmalıyız. Kaynaklarımızı doğru kullanmalı, yerli üretime destek olmalı, işletmelerimizin ayakta kalması için destek olmalıyız" dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.