Üniversite Kampüsünde Otobüs Durakları, Kamelya ve Oturaklar Hizmet Vermeye Başladı

Tarih : 2017-11-24 / Kategori : Eğitim

Üniversite Kampüsünde Otobüs Durakları, Kamelya ve Oturaklar Hizmet Vermeye Başladı

          Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın girişimleriyle, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Oniki Şubat Belediyesi ve Dulkadiroğlu Belediyelerinden bağış olarak alınan,otobüs durakları, kamelya ve oturaklar, üniversite yerleşkesinde uygun olan yerlere konularak hizmet vermeye hazır hale getirildi.

          Üniversitede öğrenim gören öğrencilerin zorlu iklim koşullarında üşüdükleri, yağmurda ıslandıkları konusunu Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya iletmeleri üzerine,hemen gerekli girişimler başlatılmış ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Oniki Şubat Belediyesi ve Dulkadiroğlu belediyelerinden çok miktarda malzeme bağış olarak alınmıştır. Özellikle peyzaj çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğü Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde, bu konudaki çalışmalar hızlandırılarak tamamlandı.   Böylece öğrencilerin, kar yağışı, yağmur ve soğuk hava koşullarından  korunmasını sağlayacak olan, korumalı otobüs duraklarının, kamelyaların ve oturakların ihtiyaç olan yerlere yerleştirilmesi sağlandı.
          İlgililer ihtiyaç halinde bu hizmetlerin geliştirileceğini, amaçlarının öğrencilerimizin mutlu, huzurlu, rahat bir ortamda eğitim almaları olduğunu, bunun için her türlü çalışmanın yapılacağını belirttiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası