ASKF BİNASININ AÇILIŞI YAPILDI

Tarih : 2017-11-25 / Kategori : Spor

ASKF BİNASININ AÇILIŞI YAPILDI

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından alımı yapılan Iğdır ASKF Merkez Binasının açılış tören ile yapıldı. 
Açılış törenine Vali vekili Bilgehan Karanfil, Belediye Başkanı Murat Yitik ve birçok davetli katılım gösterdi. 

          Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim İcra Kurulu üyesi ve Türkiye Amatör Spor kulüpler konfederasyon Başkanı  Ali Düşmez, açılışta yaptığı konuşmada, "Iğdır amatörlerinin hizmetinde kullanılmak üzere bu güzel merkezi satın aldık. İç döşemesini belediye başkanımız ile konuştuğumuzda 'Ben yapacağım' demişti. Başkanımız Murat Yikit beye teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de Iğdır amatörlerine destekler sunan valimize etmek istiyorum. Biz bu merkezimizde yalnızca futbol değil, sporun tüm branşlarına hizmet edeceğiz" dedi.
           Açılışta bir konuşma yapan Iğdır Belediye Başkanı Murat YİKİT:” Böyle bir desteği amatör spor kulüplerine vermekten bir belediye başkanı olarak son derece mutluyum,  çünkü gençler bizim geleceğimiz. Onların sportif faaliyetlerde bulunması lazım, enerjilerini sahalara yansıtmamız lazım. Amatör düzeyde yetişen sporcular ileride profesyonel düzeyde oynayarak ilimizi temsil edecek olan kişilerdir. Kulüplerimizin başarısı ile Iğdır’ımızı gelecek güzel günlere taşımayı sürdüreceğiz ve kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Iğdır da sporun yaygınlaştırılması, kulüpler arası dayanışmanın geliştirilmesi ve ortak bir platform oluşturulması noktalarında da önemli katkıları olacağını düşünüyorum diyen Başkan Murat Yikit sözlerine şöyle devam etti:” Amatör spor kulüplerimiz çok önemli bir toplumsal görevi yerine getiriyor. Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmak bizim önceliklerimiz arasında. Amatör sporcuların çalışma koşullarını iyileştirilerek sporun yaygınlaştırılması yoluyla gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından alımı yapılan Iğdır ASKF Merkez Binası hayırlı olsun.” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim İcra Kurulu üyesi ve Türkiye Amatör Spor kulüpler konfederasyon Başkanı  Ali Düşmez, Iğdır Belediye başkanı Murat Yikit’e Milli Takım Formasını hediye etti.      Merkezin açılışında Iğdır ASKF Başkanı Filit Yıldırım tarafından misafirlere plaket takdimi yapıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.