IĞDIRLI MUAY THAİCİLERDEN GURUR VERİCİ BİR BAŞARI DAHA

Tarih : 2017-12-07 / Kategori : Spor

IĞDIRLI MUAY THAİCİLERDEN GURUR VERİCİ BİR BAŞARI DAHA

           Avrupa Muay Thai Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve 29 Kasım / 03 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya da düzenlenen Avrupa Muay Thai Şampiyonası 20 ülkenin katılımıyla başarıyla tamamlandı. Avrupa şampiyonasına ilimizi ve ülkemizi temsilen Yaycı Spor Kulübü ve Polis Gücü Spor Kulübü Muay Thai takımlarıda minikler kategorisinde 2 sporcuyla katıldılar. Şampiyonada Yaycı Spor Kulübü Sporcusu Muhammed BEKTAŞ Avrupa Şampiyonu ve Polis Gücü Spor Kulübü sporcusu Serhat TORZUK da Avrupa ikincisi olarak ülkemiz ve ilimize büyük gurur yaşattılar.

 
        Sporcuların Antrenörü Iğdır il temsilcisi ve Milli takım antrenörü Zekeriya Mert yatığı konuşmada; Sporcularımız müsabakaya hazırlanırken haftanın her günü antrenman yaparak büyük bir fedakarlıkla hazırlıklarını tamamlayıp Ağustos ayında Nevşehir’de yapılan minik yıldız Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2.si olarak Milli Takıma girmiş, Avrupa şampiyonasına Milli takım kafilesinde yer alarak katılmış ve büyük bir başarıya imza atmışlardır.
         Sporcularım bu başarının sonucunda 2018 de Taylant’da yapılacak olan dünya şampiyonasına katılarak dünya platformunda yerlerini alacaklardır. Ben bu büyük başarıyı ülkemize ve Iğdırımıza kazandıran sporcularımı tebrik ve takdir ediyorum, onlar bütün güzellikleri hak ettiklerini ıspat etmişlerdir ve Iğdırımızın da sporcularımızın layık olduğu desteği kendilerine vereceğine inanıyor tekrar Iğdırıma ve Ülkeme bu başarıyı hediye ederek hayırlı olsun diyorum.
           Son olarak Şampiyonaya kendi maddi imkanlarımızla katıldık bu zorlu şartlarda bize destekte bulunarak duyarlılığını gösteren Çevre ve Şehircilik Müdürümüz Sayın Muhammed BEKTAŞ bey’e, Iğdır Belediye Başkanımız Sayın Murat YİKİT bey’e, İnönü Orta okulu müdürü sayın Rahim ATAŞ’a ve müdür yardımcılarına, aynı okulun beden eğitim öğretmeni Muharrem İLDOKUZ ve diğer öğretmen arkadaşlara, Bellona bayii sahibi sayın Tamer Karasu’ya, Türk eğitim sen başkanı sayın Ali ARSLAN’a, Iğdır Üniversitesi sağlık kültür daire başkanlığında şube müdürü sevgili Kurban PARLAR bey’e ve son olarak Yaycı spor kulübü antrenörlerinden sevgili Özer PARLAR ve Kulüp müdürümüz Fırat ŞAVLI’ya sonsuz teşekkür eder sporu ve sporcuyu desteklerinden ötürü şükranlarımı sunarım; Şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.