GIDA DENETİMLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Tarih : 2017-12-11 / Kategori : Genel Haber

GIDA DENETİMLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

           İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü Gıda Denetim Ekiplerince Gıda Maddesi üretimi yapan işletmelerin denetimleri İl Müdürü Özkan YOLCU’nun katılımı ve direktifleri doğrultusunda artarak devam ediyor. 

 

          Halkın sağlıklı gıda tüketimini sağlamak amacı ile Türk Gıda Kodeksine uygun olarak aralıksız yapılan denetimlerin yan ısıra İlimizi ziyarete gelen Sayım Cumhurbaşkanımızın, Sayın Bakanlarımızın ve beraberinde gelen heyet ile Emniyet Mensuplarının tüketecekleri gıdalar İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Kontrol Görevlilerince kontrolleri titizlikle yapıldı.
          Yapılan kontrollerde fiziki ortamlar, asgari teknik ve sıhhi şartlar, üretilen ürünlerin gıda mevzuatına uygunlukları kontrol edilerek işletme sahipleri ve çalışanları gıda güvenliği, personel hijyeni vb. konularda bilgilendirildi.
            Kontrollerde Gıda Kontrol Görevlilerince gıdalardan alınan numuneler büyük bir titizlikle Türk Gıda Kodeksine uygun olarak yapılarak Bölge Laboratuvarı olan Erzurum Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğüne gönderildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.