TÜGVA İl Temsilciliğinden Tanıtım Ziyareti

Tarih : 2017-12-14 / Kategori : Genel Haber

TÜGVA İl Temsilciliğinden Tanıtım Ziyareti

81 ilde teşkilatlanan TÜGVA “Türkiye Gençlik Vakfı” il Temsilcisi Recai Şahin ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretinde bulundular.

           Onursal Başkanlığını Bilal Erdoğan’ın ve genel başkanlığını İsmail Emanet’in yaptığı  TÜGVA vakfı Iğdır İl Temsilcisi Recai Şahin ve yönetim kurulu Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler.
          TÜGVA il Temsilcisi Recai Şahin beraberinde ki yönetim kurulu üyelerini tanıtarak şöyle dedi: “Vakfımız Türkiye genelinde 81 ilde, 300 ilçede teşkilatlanmış, 12 farklı koordinatörlük kurmuş ve 35 yaş sınırı koyarak tamamen gençlerden oluşan bir vakıf yapısı oluşturmuştur. Arkadaşlarımızdan  Ahmet Kılıç Teşkilat Koordinatörü, Burhan Çikri Mali İşler kaynak geliştirme koordinatörü, Tamer Ağaoğlu Lise Koordinatörü, Fevzi Armağan çalışan gençlik koordinatörü, Hayri Kuruçolak Ortaokul koordinatörü, Murat Karakılıç medya iletişim koordinatörü, Cengiz Küçükkaya idari işler koordinatörü, Yasin Yusuf Yılmaz Spor koordinatörü olarak atanmışlardır. Amacımız halkımızın her alanda hizmetinde olmak, yardımına koşmak, güçlü bir teşkilat yapılanması kurmaktır. Iğdır’ımızın en köklü medya kuruluşu olan Yeşil Iğdır gazetesini ziyaret etmek, tanışmak, kendimizi tanıtmak bizleri mutlu kılmıştır. Sizlerin destekleri bizler için her zaman önemlidir. Gösterdiğiniz ilgi ve alakaya teşekkür ederiz” dedi.
            Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada: “Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim. Hepiniz genç ve gönüllü kişilersiniz. Her şeyden önce şunu bilmeniz gerekiyor. Bu vatan hepimizindir. Bu vatanı gözümüz gibi koruyup kollamalı, sahip çıkmalıyız. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılar, komşularımızda gelişen olaylar, Filistin, Kudüs  hadiseleri gözümüzün önünde cereyan etmektedir. Daha dün mütedeyyin Müslümanlar dediğimiz, içimizde olan, hatta tepemizde tuttuğumuz FETÖ’cülerin 15 Temmuz’da neler yaptıklarına birlikte şahit olduk, bu insanlar sözde Cami ehli, Namaz ehli kişilerdi. Yani kişileri sınıflandırmayın, ayrıştırmayın, birleştirin. Mezhep, Irk, farklılıkları teferruattan öte bir şey değildir. Ülkemiz güçlü olmalı ki bizlerde güçlü kalalım. Suriyelilerin, Iraklıların gelebildiği bir ülke vardı, ama bizim gidebileceğimiz bir ülke bile yoktur. Ülkemize sahip çıkmalıyız, uluslararası arenada yöneticilerimize sahip çıkmalıyız” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.