İL Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş’tan Nezaket Ziyareti

Tarih : 2017-12-14 / Kategori : Genel Haber

İL Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş’tan Nezaket Ziyareti

        Iğdır’da yıllardır başarılı bir yöneticilik yapan ve tüm köy ve kırsalın sorunlarının takipçisi olan il Özel İdarisi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

          Toplumun her kesimi tarafından sevilen, il özel idaresinin imkanlarını köy ve kırsalın sorunlarını gidermek için yerinde ve zamanında kullanan Ferhat Akkuş: “Dostluklar kalıcıdır. Bizler görev yaptığımız süre içerisinde Yeşil Iğdır camiası eksiklerimizi söylese de, çalışmalarımızı da yayınlayarak kamu oyuna duyurmuştur. Yarım asrı devirmiş olan Yeşil Iğdır gazetesi ve 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra yayın hayatına başlayan 15 Temmuz gazetesi toplumun bilgilendirilmesi, aydınlatılması noktasında üstlendikleri misyon elbette ki göz ardı edilmeyecek seviyededir. Basın mesleği saygın bir meslektir. Zorluklarla dolu bir meslektir. Sizlere 63. Yayın yılınızda üstün başarılar diliyorum” dedi.
           Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ta: “Nazi ziyaretinizden ve teveccühünüzden ötürü teşekkür ederiz. Bizler Yeşil Iğdır camiası olarak ülkemizin ve halkımızın birlik ve bütünlüğü, şehrimizin sorunlarının gündeme getirilmesi, çözüme kavuşturulması önceliklerimiz arasındadır. Şehrimizin kalkınması, güzelleşmesi, halkamızın sorunlarının giderilmesi noktasında çaba sarf eden tüm yetki sahiplerinin emekleri ve çalışmaları bizim için önemlidir. Sizlerde başarılı hizmetler ortaya koymuş, şehrimizin tamamında ekip arkadaşlarınız ile birlikte başarılı hizmetler ortaya koymuşsunuzdur. Başarılarınızın daim olmasını diliyoruz” dedi.
          Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte, kardan kapanan köy yollarının açılması, halkın mağduriyetlerinin giderilmesi için şimdiden hazırlıklarını tamamladıklarını, teyakkuzda beklediklerini açıklayan Akkuş, “24 saat halkımızın hizmetinde olacağız” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.