Başbuğ Alparslan Türkeş Iğdır’da Doğumunun 100. Yılında Anıldı

Tarih : 2017-12-26 / Kategori : Siyaset

Başbuğ Alparslan Türkeş Iğdır’da Doğumunun 100. Yılında Anıldı

         Türk siyasetinin önemli isimlerinden, milliyetçi hareketin lideri, merhum Alparslan Türkeş’in 100’ncü doğum yıldönümü anısına Iğdır Ülkü Ocakları tarafından Başbuğ Alparslan Türkeş'i anma etkinlikleri kapsamında Kültür sarayında  fotoğraf sergisi açıldı. 

 

               Fotoğraf sergisinin açılışında konuşan Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Arif Gürel, Alparslan Türkeş'i anma etkinlikleri kapsamında Iğdır Ülkü Ocakları olarak elimizde var olan fotoğraflarımızı burada  sergiliyoruz. Doğumunun 100’ncü yılında çeşitli etkinliklerle andığımız Başbuğ’umuzu rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün burada resim sergisini açarak herkesin Alparslan Türkeş Beyefendi’yi tanımasını istedik. Çünkü Alparslan Türkeş’i tanımak, Türk gençliğini tanımak demektir. Alparslan Türkeş’i tanımak, Türk dünyasını tanımak demektir. Alparslan Türkeş’i tanımak, Türkiye’yi tanımak demektir. Gençlik olarak her zaman onun yolundan gideceğiz O yüzden bu resim sergisinin Iğdır’ımıza hayırlı olmasını ve Iğdır’ımıza bir şeyler katmasını temenni ediyorum” dedi.
         MHP Eski Iğdır milletvekili Abbas Bozyel de yaptığı konuşmada,” Büyük Türk Dünyasının son Başbuğu, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin kurucusu cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in doğumunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında anmak için Iğdır Ülkü Ocaklarının açtığı fotoğraf Sergisinden dolayı emeği geçenleri kutluyorum. Alpaslan Türkeş ömrünü Türk vatanına ,milletine, bayrağına adamış bir liderdi.”dedi
               Yapılan basın açıklamasının ardından vatandaşlar fotoğraf sergisini gezdi. fotoğraf sergisine, MHP Eski Iğdır milletvekili Abbas Bozyel, MHP il  başkanı Ersoy İçer, İlçe başkanı Özcan Zormen, Kamu-Sen İl Başkanı Ali Arslan, sulama birliği başkanı Dadaş Yaltı ve il ilçe yönetim kurulu üyeleri , ve Ülkü Ocakları üyeleri katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.