Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatına Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarih : 2017-12-27 / Kategori : Siyaset

Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatına Hayırlı Olsun Ziyareti

          Ak Parti İl ve İlçe teşkilatlarının 6. Olağan kongrelerini müteakip  Ahmet Tutulmaz’ın İl Başkanlığına, Kenan Açıkel’in ise Merkez İlçe başkanlığına tekrar seçilmeleri sebebiyle Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş ile Mes’ul Müdür Ali Şıktaş tarafından nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

 

           Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ve Merkez İlçe Başkanı Kenan Açıkel’in yanısıra yönetim kurulu üyelerinin de ziyaret esnasında parti binasında bulunması memnuniyetle karşılandı.
          Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ziyarette yaptığı açıklamada: “Yeni yönetimimizle birlikte şehrimizin sorunlarının takibi, yatırımların hızlandırılması, özellikle tarım ve hayvancılık konularında ümitli adımların atılacağını ümit ediyorum. Şehrimizde tarım ve sanayinin gelişmesi için sürekli raporlar hazırlatmakta, hazırlanan raporlar ilgili bakanlıklara sunulmakta ve şehrimizi ziyaret eden bakanlarımıza taleplerimizi iletmekteyiz. Ayrıca da Iğdıra gelen tüm hükümet yetkilileri ile halkımızın, STK’larımızın, iş adamlarımızın  buluşmasını sağlamaktayız. Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
           Merkez İlçe Başkanı Kenan Açıkel’de: “Sayın Tarım Bakanımız Ahmet Eşref Fakkıbaba’nın Iğdır’da üreticiyle bire bir görüşmesi çok verimli olmuştur. Iğdır’ı ziyaret eden bakanlarımız ile halkımızı, üreticimizi buluşturmanın yegane sebebide budur’ dedi.
Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’da: “Yeni görevlerinizde tekrardan başarılar diliyorum. Iğdır’ın kalkınması için el birliği ile çalışmak gerekmektedir. Tarım ve hayvancılık göz ardı edilmeyecek kadar önemlidir.  Sizlere başarılı çalışmalar dilerim” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.