AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’dan Iğdır Ziyareti

Tarih : 2017-12-27 / Kategori : Siyaset

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’dan Iğdır Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Iğdır'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

          Karacan, İlk ziyaretini Iğdır Valiliğine yaptı. Şeref defterini imzalayan Karacan, Valilik makamına geçerek Vali Enver Ünlü’  ile  fikir alış verişinde bulundu.
         Ardından Ak Parti İl Başkanlığına geçti. Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Parti binasında Ak Parti Belediye Başkanları, Ak Parti Meclis üyeleri, Geçlik kollarıyla bir araya geldi.
İL Binasında ilk konuşmayı yapan Ak Parti İl Başkanı Tutulmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’nın ilimize teşriflerinden dolayı kendilerine huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. En son bildiğiniz üzere Cumhur başkanımız, Genel Başkanımız, Bakanlarımız fırsat buldukça programlar yaparak ilimize gelmektedirlir. Bizlerle birlikte olmaktadırlar. Bu günde AK Parti Genel Başkan Yardımcımız aramızda sizlerle ve ilimizin sivil toplum örgütleriyle bir araya gelebilmek, ilimizin sorunlarına çözüm sunmak amacıyla aramızdalar ben kendilerine şahsım ve  teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.
İl Binasında Konuşan Karaca,Ülkemiz zorlu süreçlerden geçiyor bunun için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. 2002 Yılından bu yana bu kutlu dava için mücadele edenler de var aranızda ben bu davaya gönül verenlere teşekkür ediyorum. Bu ülkenin kalkınması için kim ne yaptıysa Allah ondan razı olsun. Bu bizim Genel Başkanımıza Cumhur başkanımıza olan borcumuz var.  Bu ülkeyi 2002 yılında hangi koşullarda aldığımızı sizlerde biliyorsunuz. Dışa bağlı bir ülkeyken şimdi ise kendi silahını, kendi tankını, kendi uçağını helikopterini üretiyor ve inşallah kendi otomobilini üreten bir ülke haline gelecektir. Biz bu gücü kadir şinasi güçlü halkımızın desteği ile bu hale geldik.”dedi.
Karacan,sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Iğdır’da sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.
Harun Karacan, Iğdır’da faaliyet yürüten STK’ların temsilcileriyle Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda buluştu.
Karacan, “Ülkemizin 2019’a giden sürecinde sizlerin düşünce ve taleplerinizi dinleyerek ve bu düşünce ve taleplerinizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a arz edeceğiz.” dedi.
Karacan, STK temsilcilerinin düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, “Sizin için önemli olan bizim için de önemlidir. Iğdır büyürse Türkiye büyür, Iğdır kalkınırsa Türkiye kalkınır, Iğdır güvenliyse Türkiye güvenlidir.” ifadesini kullandı.
Toplantı dahasonra Basına kapalı olarak devam etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.