Milletvekili Nurettin Aras’a Yılın İlk Karşılaması

Tarih : 2018-01-03 / Kategori : Siyaset

Milletvekili Nurettin Aras’a Yılın İlk Karşılaması

         Ak Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras 2018’in ilk günü Iğdır’a geldi ve Şehit Bülent Aydın havalimanında  Ak Parti taraftarları ve sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.

            2018 yılının ilk gününü seçmenleri ile geçirmek üzere Iğdır’a gelen Ak Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, Şehit Bülent Aydın havalimanında yoğun kalabalık ile karşılandı ve konvoy eşliğinde kendisine ait olan büroya getirildi.
            Karşılamaya gelen vatandaşlarla teker teker görüşen ve kısa bir konuşma yapan Nurettin Aras şöyle dedi: “Yeni ümitler ve beklentilerle 2018 yılına giriyoruz. Yeni yılın ülkemizdeki, bölgemizdeki ve dünyadaki tüm insanlar için hayırlara vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum. 
           Düşünce, inanç ve temel insan haklarına saygıyı esas alan kadim geleneğimizin mensupları olarak bizler, coğrafyamızda farklılıkların mevcudiyetini günümüzde de kıymetli bir zenginlik olarak kabul ediyoruz. Milletimizin huzur ve güvenliğinin, birlik ve beraberliğinin temeli olan bu anlayış, bizlerin gelecekte de barış içinde bir arada yaşamamızı sağlayacak en önemli gücümüzdür. Etnik ayrışmayı gündemde tutmaya çalışan hainlerin amacı bellidir. Bunlar dün PKK ve FETÖ terör örgütleriyle kucak kucağa olan kişilerdir. Birliğimize hiç bir şey zarar veremez. Yeni yılın başta şehrime, ülkeme, ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
Dik dur eğilme, Iğdır seninle sloganları ile karşılanan Iğdır Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras, Iğdır’da kaldığı süre zarfında seçmenlerini, akraba eş dostlarını ziyaret edeceği öğrenildi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası