Ak Parti Teşkilatından İadeyi Ziyaret

Tarih : 2018-01-09 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Teşkilatından İadeyi Ziyaret

          Ak Parti 6 il kongresinde yeniden il başkanlığına seçilen Ahmet Tutulmaz ve Merkez ilçe başkanlığına seçilen Kenan Açıkel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerini sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’a, İl Genel Meclis Başkanı Kurban Oluz ve Başkan yardımcısı Mahmut Yusufoğlu ile birlikte  iadeyi ziyaret gerçekleştirdiler.

          Ak Parti il başkanı Ahmet Tutulmaz ziyarette yaptığı konuşmada: “6. Olağan kongremizde ve Sayın Cumhurbaşkanımızın gelişi öncesinde verdiğiniz desteklerden ötürü teşekkür ederiz. Sayın Cumhurbaşkanımızı halkımızın ilgi ve alakası neticesinde çok güzel karşıladık. Çok memnun ayrıldılar. Tüm Iğdır halkına özellikle teşekkür etmek istiyorum. 16 yıldır ülkemize hizmet eden partimiz gerçekten de Iğdır’a güzel hizmetler verdi. Hava Limanı bizim için hayaldı gerçek oldu. Doğalgaz en büyük arzumuz du bu hizmette geldi. Yıllarca bir Ziraat fakültemiz olsun diye yazıp durdunuz, Üniversite kuruldu. Hastanemiz bölgeye hizmet verebilecek kapasitede yapıldı. Iğdır’dan İstanbul’a kadar otoban ve duble yollarla yapıldı. Ülkemizin her tarafına ulaşım rahatlatıldı, kazalar azaltıldı. Ünlendi barajı yapılıyor. Kongremizde Tuzluca barajının sözünü aldık. Demir yolu kimsenin aklında yoktu ama Kars, Iğdır, Nahcivan demir yolu  proğrama alındı ve bu yıl ihale edilecek. Devasa okullarımızın haddi hesabı yok. Spor tesisleri hakeza aynı şekilde, il özel idaremize gelen kaynaklar son derece güzel, köylerimizin ve mezralarımızın tüm sorunları gideriliyor. Bütün köy yollarımız parke, asfalt yapılmış, tarla yollarımız bile yapılıyor. Allah’ın hakkıyla konuşacak olursak gerçekten Iğdır’ımız çok güzel hizmetler aldı. Yeterli mi değil elbetteki, el birliği ile daha çok hizmet almalı, şehrimizi güzelleştirmeliyiz.” Dedi.
         İl Genel Meclis Başkanı Kurban Oluz’da: “İl Özel idaresi olarak çok güzel işlere imza atıyoruz. Hükümetimiz sürekli araç, gerek  desteği para desteği vermektedir. Köylerimizin temizliği, ilaçlanması, yol ve kaldırımlarının yapımı hız kesmeden yapılmaktadır.” Dedi
Cabbar Şıktaş’da yaptığı açıklamada: “Öncelikle nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Şu an burada bulunanlar olarak hepimiz İl genel meclis üyeliği yapmış kişleriz. Bu tablo aslında eski ve yeni güzel bir tablo, Iğdır’a hizmet etmiş ve etmekte olan bireylerin bir araya gelmesi güzel bir tesadüf oldu. Sayın başkana bende katılıyorum. Ak Parti Iğdır’a gerçekten çok güzel hizmetlerde bulundu. Hava Limanı ve Doğalgaz inanılmaz bir güzellik... Üniversite, Demir yolu, Hastane, Çevre yolu, barajlar, duble yollar, okullar vs. gerçekten de özlenen yatırımlardı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Hiçbir şehir yatırıma doymaz, el birliği ile ilimize daha çok yatırım alabiliriz.” dedi.
           Ziyarete Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, İl Genel Meclis Başkanı Kurban Oluz, Merkez İlçe Başkanı Kenan Açıkel ve İl Genel Meclis üyesi ve Başkan Yardımcısı Mahmut Yusufoğlu katıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.