Şıktaş’tan Murat Aydoğdu’ya Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Tarih : 2018-01-10 / Kategori : Eğitim

Şıktaş’tan Murat Aydoğdu’ya Nezaket Ziyaretinde Bulundu

         Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş gelenekselleştirdiği ziyaretleri çerçevesinde Milli Eğitim Müdürü Murat Aydoğdu’ya ziyaret ederek hasbıhal etti.

 

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Murat Aydoğdu yaptığı açıklamada: “Devletimizin bizlere vermiş olduğu her görev kutsaldır. Öğretmenliğim de de, okul müdürlüğü yaparken de, İl Milli Eğitim Müdürü ikende sorumluluğumun bilincinde, halkımızın eğitim hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duymuşumdur. Iğdır şehir olarak küçük, ama ufku açık bir ildir. Bizler eğitimciler olarak azami gayret göstereceğiz ki, bizden sonraki nesiller bilgili olsunlar, van perver olsunlar, ülkelerine ve milletimize hizmet etsinler. Malumunuz ülkemiz zorlu süreçlerden geçti ve halende geçmeye devam ediyor. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olursak, hiçbir şer odağı bizim üzerimizde nüfuz sahibi olamaz. Öncelikle eğitim, ahlak ve başarı... Allah’ın izniyle eğitim çitamızı yükseltecek, büyüğen ve gelişen ülkemize ayak uyduracağız” dedi.
        Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ta: “Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Murat Aydoğdu öğretmenlik ve okul müdürlüğü yaptığı yıllarda gösterdiği başarıyı, Milli Eğitim Müdürlüğünde de göstereceğinden hiç şüphemiz yoktur. Baş öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyen, anlı açık başı dik duruşunuz ile eğitime yoğun katkılarınız olacağından hiç şüphemiz yoktur. Sizlere başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.