Sefer Coşar’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti

Tarih : 2018-01-11 / Kategori : Genel Haber

Sefer Coşar’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar Iğdır İl Müdürü Sefer Coşar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

 

          Ziyarette konuşan Coşar, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla doğru ve tarafsız bir şekilde hareket ederek fikirlerini özgürce paylaşan tüm gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutluyorum.”dedi.
         Basın mensuplarının aldıkları bilgiyi hızlı, doğru ve tarafsız bir şekilde halka ulaştırarak, kamu görevi yaptığına işaret eden  Coşar " Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Topluma doğru haber verme, objektif, onur, erdem, adalet ve vicdanı bırakmadan önemli bir mesleği icra eden gazeteciler milletin vicdanına ses olmaktadır. Özveri ile görevlerini icra etmeye çalışan gazetecilerin, 2018 yılında daha güzel şartlarda çalışmalarını umut ediyor.  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" şeklinde konuştu.
          Yeşil Iğdır Gazetesi Mesul Müdürü Ali Şıktaş’ise bu anlamlı günde bizleri unutmayan ve günümüzü kutlayan Aile ve Sosyal Politikalar Iğdır İl Müdürü Sefer Coşar’a  bir kez daha teşekkür ediyoruz.”dedi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.