Sefer Coşar, Yerel ve Ulusal Basınla Yemekte Bir araya Geldi

Tarih : 2018-01-12 / Kategori : Genel Haber

Sefer Coşar, Yerel ve Ulusal Basınla Yemekte Bir araya Geldi

         10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sefer Coşar,  tarafından düzenlenen yemekte  Yerel ve Uulusal basın mensupları bir araya geldi. 

 

       Haber Ali ŞIKTAŞ;   Düzenlenen yemeğe Iğdır Gazeteciler Cemiyet Başkanı Aydın Deniz, Başkan Yardımcısı Serdar Ünsal, Gazetemiz Mesul Müdürü Ali Şıktaş, Gazete Sahipleri, Muhabirler ve Ulusula Ajans temsilcileri katıldı.
          Gazeteciliğin çok zor bir meslek olduğunu belirten İl Müdürü Sefer Coşar,  “Gazeteciler, gelişen olaylar ve toplumun içerisinde bulunduğu durumla ilgili olarak kamuoyunu aydınlatan, yöneten ile yönetilen arasında şeffaflığı sağlayan ve bu uğurda gerektiğinde nice zorluklara katlanan, sıkıntılar yaşayan aracılardır.    
         Fedakârca görevlerini yerine getirmek için çabalayan basın mensupları, ‘bilgi çağı’ olarak adlandırılan günümüzde en önemli mesleklerden birisini icra etektedirler.” diyerek basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
         Coşar, bundan sonraki süreçte periyodik aralıklarla bir araya gelerek gazetecilerle görüş alışverişinde bulunacaklarını belirtti.
Bu anlamlı günde hatırlanmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten basın mensupları Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sefer Coşar’a teşekkürlerini ilettiler. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.