Şoför Esnafına Hizmet İçin Adayım

Tarih : 2018-01-16 / Kategori : Genel Haber

Şoför Esnafına Hizmet İçin Adayım

Iğdır Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan adayı Seyyat Karadağ ve şoför esnafı gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

      18 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına aday olduğunu açıklayan ve çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret eden Başkan Adayı Seyyat Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş ile bir süre sohbet ettiler.
            Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan adayı olan Seyyat Karadağ yaptığı açıklamada: “Şubat ayının 18’inde odamıza kayıtlı 619 üyemizin katılımı ile Şoför esnafımızı temsil edecek başkan ve yönetimini seçeceğiz. Ben şoförlük mesleğinin içinden gelen birisiyim. Taksi’cilik, Kamyon’culuk, Tır’cılık yaptım. Şoför esnafımızın sorunlarını a’dan z’ye biliyorum. Benim makam derdim yok, ama esnafımızın hizmet derdi var. Esnafımız hep ihmal edilmiş, sahipsiz bırakılmış veya hak ettiği değeri görmemiştir. Şoför esnafımız teveccüh gösterir de beni seçerlerse, nasıl hizmet edeceğimi göreceklerdir. Birinci önceliğim korsanların temizlenmesi olacaktır. Taksi ve minibüs sektörümüzde vergi veren, sorumluluk sahibi olan esnafımızı ciddi manada mağdur eden korsanların kaldırılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Şoför esnafının sorunlarını çok iyi biliyorum ve çözümü içinde gece gündüz demeden çalışarak sorunlarını gidereceğim. Ekip arkadaşlarım, yönetim kurulu üyelerimiz hepsi bu işe gönül vermiş, sorumluluk sahibi kişilerdir. Şoförlük mesleği küçümsenmeyecek onurlu bir meslektir. Bizler gece gündüz demeden çalışan, ülke ekonomisine katkı sunan, uzakları yakın edip özlemleri gideren, hastayı doktora yetiştiren, sanayicinin ürettiğini taşıyan, yolcularımızı sağ salim sevdiklerine kavuşturan, kutsal bir görev yapıyoruz. Ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşu olan Şoförler ve Otomobilciler odasının ehil ellerde olması şarttır. Bu sebepten ötürü aday oldum ve şoför esnafının oylarına talibim. Allah nasip eder de teveccüh gösterip beni seçerseniz hizmetinizde olacağımdan emin olabilirsiniz.” Dedi.
            Ömrünü nakliye sektöründe geçiren ve tüm ailesi Nakliye sektörüyle iştigal eden Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Seyyet Karadağ son olarak şöyle dedi: “Herkesin olduğu gibi benimde oturacak bir koltuğum var. Meselemiz koltuk derdi değildir. Meselemiz ailesinden uzak, evinden barkından uzak, gecesi gündüzü belli olmayan şoför esnafının hakkıyla temsil edilmesi meselesidir” dedi.
            18 Şubat’ta yapılacak olan Soförler ve Otomobilciler Odası başkanlık seçimine şu ana kadar 4 kişinin aday adayı olduğu öğrenildi.
            Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı adayı Seyyet Karadağ ve tüm adaylara huzur içinde bir yarış ve başarılar dileriz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası