Eurosan Gis Congress 2018 Toplantısı Bakü’de Yapıldı

Tarih : 2018-01-17 / Kategori : Eğitim

Eurosan Gis Congress 2018 Toplantısı Bakü’de Yapıldı

         Iğdır Üniversitesi’nin de düzenleyicileri arasında olduğu EUROSAN GIS CONGRESS 2018 düzenleme kurulu toplantısı Bakü’deki Azerbaycan Milli Bilimler Akademisi’nde gerçekleştirildi.

 

         Iğdır Üniversitesi adına toplantıya Rektör Yardımcısı ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sulhattin Yaşar ile Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Uğur Şimşek ve Doç. Dr. Fariz Mikailsoy katıldı. 
          Azerbaycan Milli Bilimler Akademisi’nden Coğrafya Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ramiz Memmedov, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Meherrem Hesenov, Azerbaycan Devlet Üniversitesi Coğrafya Fakültesi Harita Kadastro Bölüm Başkanı Prof Dr. Maksad Gocamanov ile Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof Dr. Ferruh Yıldız ve öğretim üyesi Doç. Dr. Ekrem Tuşad’ın da katıldığı toplantıda; kongreye katılım koşulları, kongrenin düzenleneceği salonların tespiti, kongre programı, kongre web sitesinin yayın için son düzenlemesi ve sosyal programın belirlenmesi gibi konular değerlendirilip karara bağlandı.
 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.