Iğdır Belediyesinin Katkılarıyla Organize Edilen Cup 2018 Iğdır Futbol Turnuvası ve Konser Organizasyonu Sona Erdi

Tarih : 2018-01-17 / Kategori : Kültür & Sanat

Iğdır Belediyesinin Katkılarıyla Organize Edilen Cup 2018 Iğdır Futbol Turnuvası ve Konser Organizasyonu Sona Erdi

            Iğdır Belediyesinin katkılarıyla organize edilen ‘Cup 2018 Iğdır’ futbol turnuvası ve konser organizasyonu büyük kitlelerin katılımıyla sona erdi.
               ‘Cup 2018 Iğdır’ futbol turnuvası İskender Iğdır Stadyumunda oynandı. Turnuvaya 76 Iğdır Belediye spor’un yanı sıra Stuttgart, Hoffenheim, FC Belgrad gibi dünyaca ünlü takımların alt kategori takımları katıldı.

           Turnuvanın açılış konuşmasında kısa bir açıklama Yapan Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit;” Ben öncelikle bugün buraya gelen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. 2018 Iğdır Cup gibi organizasyonlara bu şekilde destekleriniz devam ederse bizler de kurumsal olarak bu tür organizasyonları süreklileştirmek istiyoruz. Bu birincisi olan turnuvayı önümüzdeki yıllarda da sürekliliği olan bir turnuvaya dönüştürmek amacındayız. Tabi bu tür turnuvalar da özellikle yurt dışından takımların ilimize gelmesi bizim ve şehrimiz açısından büyük bir önem arz etmektedir. Iğdır denince insanların kafasında nereye gideceğiz, nasıl olacak, bu organizasyonu orada yapabilir miyiz? Gibi soru işaretleri oluyor. Ama biz yerel yöneticiler olarak şunu her zaman söylüyoruz. Bu kent ve bu kentte yaşayan herkes her şeyin en iyisine layıktır. Bizler de elimizden geldiği kadar bu tür organizasyonları yapmaya devam edeceğiz burada buradan bu sözü size vermek istiyorum. Özellikle bu organizasyonun yapılmasında bizleri cesaretlendiren ve çok büyük emekleri olan başta Almanya Stuttgart da yaşayan Iğdır’lı iş adamımız Vedat Ali Özoğul’a çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca yerelde bizlere destek sunan başta Mülki İdareler olmak üzere, belediyemizin vefakâr personelleri, spor ile ilgili Belediye Başkan Yardımcımız Abdullah Yücebaş, Belediye Personelimiz Murat Işık ve bizi yalnız bırakmayan tüm çalışma arkadaşlarıma tekrardan teşekkür ediyorum. İnşallah Iğdır da buna benzer organizasyonları geliştirerek yapmaya devam edeceğiz. Tekrardan bizleri burada yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.” Dedi. 
         ‘Cup 2018 Iğdır’ futbol turnuvası İskender Iğdır Stadyumunda oynanan karşılaşmalarla başladı. Turnuva boyunca takımlar kendi aralarında oynadıkları bütün karşılaşmalarda izleyicilerin büyük beğenisini kazanarak izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar. Yapılan karşılaşmaların ardından FC Belgrad ve 76 Iğdır Belediye spor finale kalan takımlar oldu. Final karşılaşmasında FC Belgrad ve 76 Iğdır Belediye spor arasında oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanan 76 Iğdır Belediye spor turnuvanın şampiyonu oldu.
         ‘Cup 2018 Iğdır’ futbol turnuvasının sona ermesinin ardından akşam saatlerinde izleyiciler Kazım Karabekir Kapalı spor Salonunda Üzeyir Mehdizade, Pamela ve Ömer Danış gibi ünlü sanatçıların konseriyle eğlendiler. 
         Konser sırasında ilk olarak Ömer danış sahneye çıktı. Ömer Danışın ardından sahneye çıkan Pamela söylediği şarkılarla salondaki coşkuyu iki katına çıkardı. Son olarak Özellikle gençlerin son dönemlerde büyük beğenisini ve ilgisini kazanan Üzeyir Mehdizade’nin sahneye çıkması ile salondaki çoşku daha fazla arttı. Konser alanını dolduran kitle sanatçıların şarkılarına eşlik ederek eğlenceli saatler geçirdiler. 
         Konser sonunda Üzeyir Mehdizade’nin daveti üzerine sahneye çıkarak kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Murat Yikit;”Ben gündüz futbol turnuvasının ardından yapılan bu konser organizasyonunda da bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Tabi bizleri kırmayarak buraya gelen bu yüreği güzel sanatçılarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Kültürlerin, dillerin, halkların kardeşliği gibi güzelliklerin bugün yaşandığı için ben sizlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Halkımızın talepleri bizim taleplerimizdir. Halkımızın ihtiyaçları bizim için her zaman baş göz üstünedir.” Dedi.
          Konser sırasında sahne alan tüm sanatçılar Iğdır’a gelmelerine katkı sağlayan Iğdır Belediyesine Belediye Başkanı Murat Yikit’e, Iğdır’lı iş adamı Vedat Özoğul ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ederek bir daha buluşma dileğinde bulundular.  
 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.