Başkan Yikit Çocuklara Kitap Ve Oyuncak Hediye Etti

Tarih : 2018-01-21 / Kategori : Eğitim

Başkan Yikit Çocuklara Kitap  Ve Oyuncak Hediye Etti

          Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk döneminin son gününde karnesini almak için okullarına gelen çocuklara kitap ve oyuncak hediye etti. 

 

          Şehir merkezinde bulunan Cumhuriyet İlköğretim ve Kazım Karabekir İlköğretim okullarında yapılan Karne dağıtımına Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yücebaş katıldı. 
         Çocuklara hediyelerini vermeden önce öğretmenler odasını ziyaret ederek öğretmenlere hem çiçek verip hem de sohbet eden Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit;” Ben öncelikle çocuklarımıza vermiş olduğunuz emeklerden ötürü hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum. Bu mesleğin kutsal olduğu kadar zor bir meslek olduğunu da biliyoruz. En basit örneğiyle biz evimizde kendi çocuklarımızla bile ilgilenirken zorlanıyoruz ama öğretmenlerimiz gün boyu onlarca öğrenciyle hem ilgileniyor hem de onların iyi bir birey olmaları için eğitiyor. Bugün biz de hem karnelerini alan çocuklarımızın hem de bir dönemlik emeğinin karşılığı gören siz öğretmenlerimizin heyecanına ortak olmak istedik. Ben tekrardan bu kutsal mesleğin gereklerini büyük bir sabır ve titizlikle yerine getiren siz öğretmenlerime teşekkür ediyor ve sizlere de iyi tatiller diliyorum.” Dedi.
Son olarak okul öncesi eğitim alan (Anaokulu) öğrencilerin sınıflarını ziyaret eden Başkan Yikit öğrencilere içinde çeşitli hediyelerin bulunduğu hediye paketlerini vererek çocuklarla sohbet etti. İlk öğretim öğrencilerine ise dünya klasiklerinden hikaye kitapları hediye edildi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.