Karakoyunlu ilçesi Ak Parti 5. Olağan Kadın Kolları Kongresi Gerçekleştirildi

Tarih : 2018-01-23 / Kategori : Siyaset

Karakoyunlu ilçesi Ak Parti 5. Olağan Kadın Kolları Kongresi Gerçekleştirildi

Karakoyunlu Akparti Kadın Kolları Başkanlığı 5. Olağan Kongresi Ahmet Ali Dönmez Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

         Yapılan kongrede Oy birliği ile Zennure Toktamışoğlu kadın kolları başkanlığına seçildi.
         Kongrenin Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Karakoyunlu Kadın Kolları Başkanı Zennure Toktamışoğlu, Bize Mesaj Göndererek Beni ve Dava Arkadaşlarımı Tebrik Eden Başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan Ve Sn. Başbakanımız Binali Yıldırım Sn. Kadın Kolları Genel Başkanımız Lütfiye Selvi Çam, Sn. Vekilimiz Nurettin Aras'a  teşekkür eder saygılar sunarım.
Bu gün Gerçekleştirdiğimiz Kongremizde Bizi Yalnız Bırakmayan Sn. Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz  Sn. Belediye Başkanı Kurban Kaya,  Sn. İl Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güneş, Sn. İlçe Başkanı Baycan Çalışkan, Sn.Gençlik Kolları İlçe Başkanı Muhammet Kaya, Sn. İl Encümenleri Kaffar Batur,  Ziyattin Tik'e Sevgili Dava Arkadaşlarıma Ve Karakoyunlu İlçesi halkına teşekkür eder saygılarımı sunuyorum.”dedi. 
            Zennure Toktamışoğlu,  Bu davada Rabbim izin verirse sizlerle birlikte bana verilen görevi layıkıyla yerine getireceğime,  bütün arkadaşlarımın desteği ve güveniyle bir çok başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Bu kutlu yürüyüşte bana verilen Karakoyunlu ilçesi Kadın kolları başkanlığı çok kutsal bir görev olduğu bilincindeyim toplumun temel direği olan kadınlar; bana bağlı olan ilçe merkezine ve 18 köyün kadınlarının iyi ve kötü günlerinde imkanlar dahilinde gücümüz yettiğince bütün kadınların gözü kulağı olacağım. Bu kutsal görevde ben ve dava arkadaşlarıma Allah yar ve yardımcısı olsun. ve ayrıca beni bu göreve layık gören başkanlarıma ve partililere tekrar teşekkür ederim.”şeklinde konuştu.
Kongrede konuşan AK Parti Karakoyunlu İlçe Başkanı Baycan Çalışkan, kadın kollarının teşkilat için kıymetli olduğunu söyledi.  Çalışkan, Zennure Toktamışoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.
          Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti:” AK Parti kurulduğu günden beri bu güne kadar görev yapan tüm kadın kolları başkanlarımıza çok teşekkür ederim. “dedi.
        Tutulmaz, Bugüne kadar Cumhurbaşkanımıza yürekten sahip çıktınız. Yeni göreve seçilen İlçe Kadın Kolları Başkanım Zennure Toktamışoğlun’a görevinde başarılar diliyorum. Ak Parti Kadın Kolları 5.olağan Kongremize iştirak eden il kadın kolları başkanıma, yönetimine, çok değerli misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Allah hepinizden razı olsun. Değerli hanım kardeşlerim Ak Parti’nin kurulmasıyla kadına hak etiği değeri veren siyaset anlayışını benimseten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kadınlarımız yoğun bir şekilde Türkiye siyaseti içerisinde yer almaya başladı. Bu kutlu davanın neferleri olan siz değerli hanım kardeşlerimiz artık her zamankinden daha güçlüsünüz” şeklinde konuştu. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası