Hastane Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarih : 2018-01-24 / Kategori : Sağlık

Hastane Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

        Iğdır İl Sağlık Müdürlüğünde ki yeni yapılanma ile birlikte atamamaları yapılan hastane başhekimi ve başhekim yardımcılarına yeni görevlerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunduk...

 

           Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş, Sağlık Bakanlığının yapmış olduğu yeni yapılanma ile birlikte atamaları yapılan Hastane Başhekimi Op. Dr. Raşit İlhan, Başhekim Yardımcıları Dr. Tevekkül Ayrım, Dr. Abaset Bağcı ve Dr. Levent Aras’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
            Ziyaret esnasında bir açıklama yapan Hastane Başhekimi Dr. Raşit İlhan: “Hastanemizin halkımıza daha iyi hizmet verebilmesi içinekim arkadaşlarımızla birlikte  gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çok güzel projelerimiz var. Yıl başı olması sebebiyle ihalelere çıkamadık, ama bugünlerde hızlı bir şekilde ihalelere çıkacak, yatırımlara başlayacak ve hastanemizin halkımıza daha iyi hizmet vermesini sağlayacağız. Sağlık sektörünün en önemli biriminin hastanemiz olduğunu biliyoruz. Hastanemizin tüm birimlerinde çok başarılı doktorlarımız bulunmaktadır. Doktorlarımızın azmi, çalışanlarımızın içtenliği ve hastalarımızın da hoşgörüsü ile çok güzel sonuçlar alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.
            Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’da: “Hastanemizin halkımıza hizmet noktasında başarılı olacağından hiç şüphemiz yoktur. Azim ve başarı kollektif çalışmayla mümkün olur. Göreve atanmış olan kadronun içtenliği ve heyecanı gözlerden kaçmamaktadır. Sizler bu şekilde davranırsanız elbette ki başarılı olacaksınızdır. Sağlık teşkilatlarının not verilen birimi hastanelerdir. Hastanelerin de en önemli birimi acil servislerdir. Göreve atanan idarecilerimiz görevlerini içtenlikle yaparlarsa eminim ki çok güzel sonuçlar alınacaktır. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin.” Dedi.
            Hastane yönetimine şu ana kadar Başhekim Dr. Raşit İlhan, Başhekim Yardımcılıklarına Dr. Tevekkül Ayrım, Dr. Abaset Bağcı ve Dr. Levent Aras, Başhemşireliğe Emanet Turan, Müdür Yardımcılıklarına Funda Karaduman Hoşhaber ve Galip Kürşat Yüksel atanmışlardır. Müdürlüğe henüz atama yapılmamıştır.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.